ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς: Εθνική υπόθεση η αναζωογόνηση της ελληνικής υπαίθρου

Δημοσίευση 15 Μαρτίου 2012, 15:04 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Σαμαράς: Εθνική υπόθεση η αναζωογόνηση της ελληνικής υπαίθρου
Facebook Twitter Whatsapp
Εθνική υπόθεση, χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς την αναζωογόνηση της ελληνικής υπαίθρου και τη στήριξη της κτηνοτροφίας, επισημαίνοντας πως η ανάπτυξη της γεωργίας μπορεί και πρέπει να αποτελέσει πυλώνα για την ανάκαμψη της οικονομίας και για την έξοδο από την τεράστια κρίση.
Εθνική υπόθεση, χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς την αναζωογόνηση της ελληνικής υπαίθρου και τη στήριξη της κτηνοτροφίας, επισημαίνοντας πως η ανάπτυξη της γεωργίας μπορεί και πρέπει να αποτελέσει πυλώνα για την ανάκαμψη της οικονομίας και για την έξοδο από την τεράστια κρίση. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε στο γραφείο του με εκπροσώπους συλλόγων και ομοσπονδιών κτηνοτρόφων από όλη την Ελλάδα και δεσμεύτηκε για να βρεθεί ένα ισοδύναμο αποτέλεσμα για τις περικοπές της εξισωτικής αποζημίωσης.

Χρειαζόμαστε κίνητρα για την απασχόληση στην κτηνοτροφία και όχι για την περικοπή της εξισωτικής αποζημίωσης, δήλωσε ο κ. Σαμαράς, ο οποίος τόνισε πως η ΝΔ έχει ήδη κάνει τις σχετικές μελέτες για να βρεθεί ένα ισοδύναμο αποτέλεσμα γι' αυτή την εξισωτική.

Αυτά είναι 60 εκατομμύρια ευρώ μόνο. Και πιστεύουμε ότι μπορούν να βρεθούν, για παράδειγμα, από την πρότασή μας για την επιπλέον φορολόγηση των κερδών των ηλεκτρονικών παιγνίων. Είναι το ελάχιστο που οφείλουμε ως Έλληνες στους κτηνοτρόφους, χωρίς την παρουσία των οποίων δε θα υπάρχει αναζωογόνηση στην ελληνική ύπαιθρο, με τεράστιο κόστος για όλη την πατρίδα μας, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr