ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης «βλέπουν» κοσμοσυρροή στις κάλπες της Κυριακής

Δημοσίευση 16 Μαρτίου 2012, 16:12 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης «βλέπουν» κοσμοσυρροή στις κάλπες της Κυριακής
Facebook Twitter Whatsapp
Έκκληση στα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ για μαζική συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής, απηύθυναν οι βουλευτές Γιάννης Μαγκριώτης, Χρύσα Αράπογλου, Σπύρος Βούγιας, Εύα Καϊλή, Βασίλης Γερανίδης, Γιώργος Αρβανιτίδης και οι γραμματείς των οργανώσεων του Κινήματος στην Κεντρική Μακεδονία, Γιώργος Γεράκης, στην Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Παπαστεργίου, και στη Β΄ Θεσσαλονίκης, Παντελής Κουκουλεκίδης.
Έκκληση στα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ για μαζική συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής, απηύθυναν οι βουλευτές Γιάννης Μαγκριώτης, Χρύσα Αράπογλου, Σπύρος Βούγιας, Εύα Καϊλή, Βασίλης Γερανίδης, Γιώργος Αρβανιτίδης και οι γραμματείς των οργανώσεων του Κινήματος στην Κεντρική Μακεδονία, Γιώργος Γεράκης, στην Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Παπαστεργίου, και στη Β΄ Θεσσαλονίκης, Παντελής Κουκουλεκίδης. Σε κοινή συνέντευξη Τύπου, που έδωσαν στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη, εξήραν τη συμπεριφορά και τη στάση του υποψήφιου προέδρου του κόμματος, Ευάγγελου Βενιζέλου, ιδίως από την ώρα που ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο του υπουργού Οικονομικών, τόνισαν την ανάγκη να αποκαταστήσει το ΠΑΣΟΚ τις σχέσεις του με την κοινωνία, που τραυματίστηκαν, και είπαν ότι ήδη υπάρχει μεγάλη κινητικότητα για τις εκλογές της Κυριακής.

Η αυτονόητη εκλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου δεν πρέπει να οδηγήσει σε αποχή από τις εσωκομματικές εκλογές, τόνισε ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης. Προσέθεσε πως το ΠΑΣΟΚ είναι για τα δύσκολα και πως θα το αποδείξει για άλλη μια φορά, ενώ, απευθυνόμενος σε όσους είναι απογοητευμένοι, τους κάλεσε να πάνε στις κάλπες και να παλέψουν συλλογικά για τη δικαίωσή τους.

Η κ. Αράπογλου είπε ότι η αλλαγή ηγεσίας στο Κίνημα έπρεπε να είχε γίνει την επομένη που ο Γιώργος Παπανδρέου παρέδωσε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Σημείωσε ότι δεν σηκώνει άλλη αμφισβήτηση αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ και χαρακτήρισε τις εσωκομματικές εκλογές «δοκιμασία δημοκρατίας». Επισήμανε ότι, πέρα από του άλλους κινδύνους, υπάρχει και κίνδυνος δημοκρατίας, επειδή στα κόμματα υπάρχει έλλειψη δημοκρατικής λειτουργίας και οι έκτακτες συνθήκες φέρνουν έκτακτη νομοθεσία.

Ο κ. Βούγιας εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα αποκατασταθούν οι διαταραγμένες σχέσεις του ΠΑΣΟΚ με τη βάση του και την κοινωνία. Τέλος, η κυρία Καϊλή είπε ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έκανε και πολλά λάθη, τόνισε ότι το Κίνημα δεν πρέπει να απογοητεύσει ξανά και πρέπει να διεκδικήσει αξιοπρεπείς μισθούς.


Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr