ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευάγγελος Βενιζέλος: Επανιδρύθηκε μία σχέση εμπιστοσύνης

Δημοσίευση 18 Μαρτίου 2012, 19:39 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ευάγγελος Βενιζέλος: Επανιδρύθηκε μία σχέση εμπιστοσύνης
Facebook Twitter Whatsapp
«Φίλες και φίλοι αναλαμβάνω την ευθύνη να ηγηθώ της συλλογικής προσπάθειας. Επανιδρύθηκε μία σχέση εμπιστοσύνης. Αρχίσαμε», δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους. Ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «ο λαός θέλει να ξέρει την αλήθεια. Υπάρχει καθαρή κομματική γραμμή, ικανή να διαχειριστεί την κρίση και να οργανώσει το μέλλον της πατρίδας». 
«Φίλες και φίλοι αναλαμβάνω την ευθύνη να ηγηθώ της συλλογικής προσπάθειας. Επανιδρύθηκε μία σχέση εμπιστοσύνης. Αρχίσαμε», δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους. Ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «ο λαός θέλει να ξέρει την αλήθεια. Υπάρχει καθαρή κομματική γραμμή, ικανή να διαχειριστεί την κρίση και να οργανώσει το μέλλον της πατρίδας».  «Σήμερα το ΠΑΣΟΚ έκανε με επιτυχία μια μεγάλη άσκηση πολιτικής και οργανωτικής ετοιμότητας», τόνισε ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας την μεγάλη προσέλευση στις εσωκομματικές εκλογές.

Απευθύνοντας προσκλητήριο ενότητας σε όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε «Αναλαμβάνω την ευθύνη μίας συλλογικής προσπάθειας που δεν αφήνει απέξω κανέναν».

Σήμερα, επεσήμανε, είναι μία ανοιξιάτικη μέρα ανατροπής των εντυπώσεων που κάποιοι καλλιέργησαν τόσο καιρό.


Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του εξέφρασε ότι όλοι στο ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος προσωπικά «Έχουμε, και έχω και προσωπικά, πλήρη συνείδηση των λαθών, καθυστερήσεων και παραλείψεων» καθώς και για πράγματα που, όπως είπε, «ειπώθηκαν και δεν έγιναν, και για πράγματα που έγιναν χωρίς να έχουν ειπωθεί».

Οι πολίτες, είπε, ξέρουν πως το ΠΑΣΟΚ έδωσε ένα αγώνα εθνικής επιβίωσης και τώρα δίνει τον αγώνα για την ανάκαμψη της χώρας και την έξοδό της από την κρίση.

«Ξέρω καλά πόσο μεγάλη είναι δυσαρέσκεια και η πίκρα των πολιτών, ξέρω πόση είναι η πίκρα, ξέρω ότι σε κάθε οικογένεια υπάρχει ένας άνεργος, ξέρω τι σημαίνει να μειώνεται η σύνταξη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ κάνοντας εκ νέου αυτοκριτική.

Εν τω μεταξύ άρχισε και η ροή των αποτελεσμάτων της σημερινή εκλογικής διαδικασίας. 


Σχετικά Θέματα: 

Αύριο παραδίδει ο Παπανδρέου στον Βενιζέλο

Έκλεισαν οι κάλπες - Εκτίμηση για 200.000 ψηφοφόρους - Περίπου το 96% υπερ Βενιζέλου

Ψήφισαν και μάλλον επιστρέφουν στο ΠΑΣΟΚ 13 διαγραφέντες

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr