ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κρεμαστινός προς Βενιζέλο: Βαγγέλη πρόσεξε τους… κηπουρούς!

Δημοσίευση 19 Μαρτίου 2012, 14:30 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Κρεμαστινός προς Βενιζέλο: Βαγγέλη πρόσεξε τους… κηπουρούς!
Facebook Twitter Whatsapp
Με επιστολή του στο νέο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευ. Βενιζέλο, ο πρώην υπουργός κ. Δ. Κρεμαστινός, αφού τον συγχαίρει για την εκλογή του, επισημαίνει ότι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στην επιλογή των συνεργατών του ώστε να επιτύχει και ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ως αρχηγός της ενιαίας δημοκρατικής παράταξης.
Με επιστολή του στο νέο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευ. Βενιζέλο, ο πρώην υπουργός κ. Δ. Κρεμαστινός, αφού τον συγχαίρει για την εκλογή του, επισημαίνει ότι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στην επιλογή των συνεργατών του ώστε να επιτύχει και ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ως αρχηγός της ενιαίας δημοκρατικής παράταξης. Η επιστολή έχει ημερομηνία 14 Μαρτίου, λίγες ημέρες δηλαδή πριν από τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, στις οποίες μοναδικός υποψήφιος ήταν ο κ. Βενιζέλος και ανάμεσα στα άλλα ο κ. Κρεμαστινός σημειώνει:

«Η αποτυχία της προηγούμενης ηγετικής ομάδας ήταν κυρίως ότι άπειροι και μη δοκιμασμένοι άνθρωποι ανελάμβαναν υπεύθυνοι καίριων σημείων της δημόσιας ζωής, χωρίς να έχουν δυνατότητες να υλοποιήσουν ούτε αυτό το οποίο είχαν κατά νουν να πράξουν. Χωρίς συνδυασμό νέων ιδεών και πείρας κανένας δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα νέο στην πολιτική ζωή του τόπου. Έτσι η νέα ηγεσία θα κριθεί από τις πράξεις της. Απ΄ αυτές θα εξαρτηθεί κατά πόσο τα νέα όργανα του κόμματος θα έχουν αξιόπιστο και αποδεκτό λόγο στην κοινωνία».

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής Δωδεκανήσου, ο οποίος μαζί με τον κ. Μίμη Ανδρουλάκη είχαν αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να είναι μοναδικός υποψήφιος ο κ. Βενιζέλος καυτηριάζει επίσης στην επιστολή του, την έως τώρα κομματική αντίληψη:

«Φεύγει ο ένας έρχεται ο άλλος που είναι δικός μας», και ζητεί, αυτά που απλά ο κόσμος εκφράζει, να μην αντικαθίστανται οι κηπουροί με τους ημέτερους κηπουρούς, λέγοντας ότι πρόσωπα με αυτή τη λογική είχαν προσυπογράψει τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Κρεμαστινός αναφέρει ότι προβληματίζεται ποια θέση θα μπορούσε ο ίδιος να έχει στην πολιτική ζωή του τόπου στην περίπτωση εκείνη που τα έως τώρα φαινόμενα που αποδοκιμάζει ο κόσμος θα συνεχισθούν. Διατηρεί όμως, όπως αναφέρει, την ελπίδα ότι όλα αυτά θα γίνουν αντιληπτά από τον κ. Βενιζέλο με δεδομένη την πείρα και την προσωπικότητά του. Εκφράζει την πεποίθηση του ότι «όλα αυτά θα ιδωθούν από τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ από διαφορετική οπτική γωνία».

Η είδηση αναρτήθηκε στο προσωπικό site του κ. Κρεμαστινού

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr