ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξαίρεση των φυσικών προσώπων από το «κούρεμα» ζητά η ΝΔ

Δημοσίευση 19 Μαρτίου 2012, 15:25 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Εξαίρεση των φυσικών προσώπων από το «κούρεμα» ζητά η ΝΔ
Facebook Twitter Whatsapp
Την άποψη της ΝΔ για εξαίρεση των φυσικών προσώπων από το «κούρεμα» των ομολόγων επανέλαβε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη συνάντησή του με εκπροσώπους ιδιωτών ομολογιούχων.   
Την άποψη της ΝΔ για εξαίρεση των φυσικών προσώπων από το «κούρεμα» των ομολόγων επανέλαβε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη συνάντησή του με εκπροσώπους ιδιωτών ομολογιούχων.    Αμέσως μετά τη συνάντηση, οι αναπληρωτές Τομεάρχες Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας έκαναν την ακόλουθη κοινή δήλωση:   

«Η Νέα Δημοκρατία, από την πρώτη στιγμή, εντός και εκτός Βουλής, υποστήριξε την άποψη ότι τα φυσικά πρόσωπα θα πρέπει να εξαιρεθούν από το “κούρεμα” των ομολόγων. 

Και αυτό γιατί τα φυσικά πρόσωπα έκαναν, ουσιαστικά, μια αποταμίευση των κόπων τους, στηρίζοντας, ταυτόχρονα, την Πατρίδα. Δυστυχώς, δεν εξαιρέθηκαν. Το ζητούμενο, σήμερα, είναι να βρεθεί ρεαλιστικός τρόπος αναπλήρωσης των απωλειών τους. 

Γιατί η προστασία τους θα δημιουργήσει ασφάλεια για ανάλογες επενδύσεις στο μέλλον και θα συντελέσει, από την πλευρά της, στην προσπάθεια για Επανεκκίνηση της Οικονομίας. 

Αυτή θα είναι κρίσιμη προτεραιότητά μας».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr