ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κρεμαστινός: Να μην έρθουν πάλι κηπουροί

Δημοσίευση 20 Μαρτίου 2012, 14:53 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Κρεμαστινός: Να μην έρθουν πάλι κηπουροί
Facebook Twitter Whatsapp
«Το θέμα των κηπουρών είναι το κερασάκι στην τούρτα, δηλαδή να βγαίνει ένας νέος αρχηγός να φεύγουν οι προηγούμενοι και να έρχονται οι ημέτεροι, και δεν δίνει καλή εντύπωση στον κόσμο. Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος της ευφυίας του κ. Βενιζέλου πρέπει να το αποφύγει», δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Κρεμαστινός, στον «ΒΗΜΑ 99,5». 
«Το θέμα των κηπουρών είναι το κερασάκι στην τούρτα, δηλαδή να βγαίνει ένας νέος αρχηγός να φεύγουν οι προηγούμενοι και να έρχονται οι ημέτεροι, και δεν δίνει καλή εντύπωση στον κόσμο. Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος της ευφυίας του κ. Βενιζέλου πρέπει να το αποφύγει», δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Κρεμαστινός, στον «ΒΗΜΑ 99,5».  «Εγώ σε κάθε νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, που αναλαμβάνει, μετά τον Αν. Παπανδρέου εθιμοτυπικά στέλνω τα συγχαρητήρια μου και του λέω πως κατά τη γνώμη μου μπορεί να επιτύχει ο ίδιος και το κόμμα που ηγείται. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, έκανα κι αυτό το πράγμα. 

Ήταν κάτι πολύ φυσικό για μένα και μάλιστα χαριτολογώντας γράφω συγκεκριμένα ότι ελπίζω η επιστολή μου αυτή να έχει καλύτερη τύχη από τις προηγούμενες. Γιατί οι προηγούμενες, εκ του αποτελέσματος, δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι δεν είχαν τύχη», πρόσθεσε σχετικά με την επιστολή που απέστειλε στον Ευάγγελο Βενιζέλο για τους «κηπουρούς» στα κόμματα.

«Πολλοί άνθρωποι που εκλήθησαν να προσφέρουν ήταν ικανότατοι, οι οποίοι λόγω  απειρίας δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν αυτά που ήθελαν.  Στις  παλιές καραβάνες υπάρχουν  άνθρωποι που είναι φωτισμένοι. Εάν είναι παλιές καραβάνες, αποτυχημένοι, ασφαλώς, θα απορριφθούν. Υπάρχουν δύο- τρεις, οι οποίοι είναι θετικοί. Ε, αυτούς δεν τους πετάς. Η ικανότητα του αρχηγού είναι να απομακρύνει τους αποτυχημένους.  Αυτό που λέει ο κόσμος «κηπουρούς», εννοεί ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν δώσει δείγματα γραφής, επιτυχίας και κοινωνικής αποδοχής, να είναι φίλοι μου αλλά να μην γνωρίζει ο κόσμος  τις ικανότητές τους κι εγώ,  να του δώσω μια θέση να αποδείξει τις ικανότητές του»., υπογράμμισε ο κ. Κρεμαστινός. 

Τέλος, αναφέρθηκε στην επιστροφή των διαγραφέντων και είπε: «Εάν δεχτούν το αυτονόητο ότι κι αυτοί που ψήφισαν το ναι, είχαν την αγωνία γιατί το ψηφίζουν κι αυτοί που ψήφισαν το όχι είχαν τη σιγουριά τους ότι ψήφιζαν σωστά. Πρέπει να δεχτούν δηλαδή ότι μπορεί και να έχουν πλανηθεί, που ψήφισαν το όχι. Εάν όμως έχουν τόση μεγάλη διάσταση από τις κατευθυντήριες γραμμές του κόμματος, πώς μπορούν να ενταχθούν;».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr