ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Bλάχος: Με ζητάνε όλοι αλλά εγώ θα πάω... σπίτι μου

Δημοσίευση 22 Μαρτίου 2012, 17:31 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Bλάχος: Με ζητάνε όλοι αλλά εγώ θα πάω... σπίτι μου
Facebook Twitter Whatsapp
«Δεν θέλω να εκλεγώ με σημαία ευκαιρίας όπως- όπως. Μια λύση είναι και σε αυτές τις εκλογές να μην πολιτευτώ, αυτό που λέμε να πάω στο σπίτι μου», δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο διαγραμμένος από τη ΝΔ βουλευτής Γιώργος Βλάχος κάνοντας λόγο για προτάσεις που είχε από άλλα κόμματα, τις οποίες όμως και απέρριψε.
«Δεν θέλω να εκλεγώ με σημαία ευκαιρίας όπως- όπως. Μια λύση είναι και σε αυτές τις εκλογές να μην πολιτευτώ, αυτό που λέμε να πάω στο σπίτι μου», δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο διαγραμμένος από τη ΝΔ βουλευτής Γιώργος Βλάχος κάνοντας λόγο για προτάσεις που είχε από άλλα κόμματα, τις οποίες όμως και απέρριψε. Ο κ. Βλάχος ανέφερε ότι είχε «τιμητικές προτάσεις» να συμμετάσχει σε άλλα κόμματα, δηλώνοντας όμως ότι δεν επιθυμεί να ενταχθεί σε σχηματισμούς εκτός του πλαισίου αρχών που υπηρετεί. «Προτεραιότητά μου είναι η επανένταξη στη ΝΔ. Αυτό εκφράστηκε ως επιθυμία. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, αυτή την ώρα θα ήταν πολυτέλεια να μπω σε αυτή την κουβέντα. Δεν βάζω όρους» είπε χαρακτηριστικά.

«Η διαφορά των μεγάλων κομμάτων σε σχέση με τα μικρά, είναι ότι μπορούν να δώσουν προοπτική, ενώ τα μικρά δίνουν μόνο άρνηση και ήταν από τους λόγους που δεν εντάχτηκα σε κάποια από αυτά τα κόμματα» είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr