ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέρκελ σε Παναγόπουλο: Έχουμε διαφορετικές απόψεις

Δημοσίευση 22 Μαρτίου 2012, 18:56 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μέρκελ σε Παναγόπουλο: Έχουμε διαφορετικές απόψεις
Facebook Twitter Whatsapp
Τα «δυσμενή αποτελέσματα» των μέτρων που εφαρμόστηκαν στην Ελλάδα εξέθεσε στη Γερμανίδα καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος, σε συνάντηση που είχε μαζί της στο Βερολίνο.
Τα «δυσμενή αποτελέσματα» των μέτρων που εφαρμόστηκαν στην Ελλάδα εξέθεσε στη Γερμανίδα καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος, σε συνάντηση που είχε μαζί της στο Βερολίνο. Από την πλευρά της, η καγκελάριος της Γερμανίας τόνισε, ότι είναι φανερό ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, αλλά δήλωσε διατεθειμένη να ακούσει τις θέσεις και τις προτάσεις των ελληνικών συνδικάτων ακόμη και σε μια επίσκεψή της στην Αθήνα.

Κατά τη συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ, ο κ. Παναγόπουλος τόνισε ότι επιβάλλεται να δοθεί οριστικό τέλος στη συνεχή συμπίεση μισθών και συντάξεων και στην επιβολή νέων φόρων, κάνοντας λόγο για «αποτυχημένες και επικίνδυνες πολιτικές αργού θανάτου».

Ενημέρωσε παράλληλα την κυρία Μέρκελ για τις προτάσεις της Συνομοσπονδίας για την έξοδο από την κρίση επισημαίνοντας την αναγκαιότητα αλλαγής των πολιτικών που εφαρμόζονται με εναλλακτικές μορφές μείωσης του χρέους και του ελλείμματος. Μεταξύ των μέτρων που αναλύθηκαν ήταν η αντιμετώπιση της εισφοροδιαφυγής, η σωστή χρήση των διαρθρωτικών ταμείων και η αναθεώρηση των αλόγιστων αμυντικών δαπανών.

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr