ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφυγαν τρεις της ΔΗΜΑΡ - Διαφώνησαν με την προσχώρηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ

Δημοσίευση 23 Μαρτίου 2012, 18:38 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Έφυγαν τρεις της ΔΗΜΑΡ - Διαφώνησαν με την προσχώρηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ
Facebook Twitter Whatsapp
Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν τρία μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς στον γραμματέα του κόμματος Σπύρο Λυκούδη εκφράζοντας την διαφωνία τους με την απόφαση για εκλογική συνεργασία με πέντε ανεξάρτητους βουλευτές προερχόμενων από το ΠΑΣΟΚ αλλά και με τις γενικότερες πολιτικές κατευθύνσεις της ΔΗΜΑΡ. Πρόκειται για τους Νικηφόρο Σταματάκη, Στέλλα Νιώτη και Θανάση Αθανασίου.
Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν τρία μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς στον γραμματέα του κόμματος Σπύρο Λυκούδη εκφράζοντας την διαφωνία τους με την απόφαση για εκλογική συνεργασία με πέντε ανεξάρτητους βουλευτές προερχόμενων από το ΠΑΣΟΚ αλλά και με τις γενικότερες πολιτικές κατευθύνσεις της ΔΗΜΑΡ. Πρόκειται για τους Νικηφόρο Σταματάκη, Στέλλα Νιώτη και Θανάση Αθανασίου. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες
ακόμη και περιφέρειακες οργανώσεις είχαν εκφράσει τη διαφωνία τους. Από την πλευρά της η ηγεσία του κόμματος είχε καταβάλει προσπάθειες ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση και το θέμα να συζητηθεί σε χαμηλούς τόνους στα πλαίσια συσκέψεων και επαφών με αρμόδια στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής. 


Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr