ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Η μάχη κατά του νεοφιλελευθερισμού πρέπει να πετύχει

Δημοσίευση 25 Μαρτίου 2012, 14:52 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
ΣΥΡΙΖΑ: Η μάχη κατά του νεοφιλελευθερισμού πρέπει να πετύχει
Facebook Twitter Whatsapp
«Η πρωτοφανής αστυνομοκρατία και η δημιουργία ''υγειονομικών ζωνών'' σε όλη την Ελλάδα πιστοποιεί την τεράστια απόσταση που χωρίζει την κυβέρνηση από τον ελληνικό λαό», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για τις παρελάσεις.
«Η πρωτοφανής αστυνομοκρατία και η δημιουργία ''υγειονομικών ζωνών'' σε όλη την Ελλάδα πιστοποιεί την τεράστια απόσταση που χωρίζει την κυβέρνηση από τον ελληνικό λαό», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για τις παρελάσεις. Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας, υποστηρίζει ότι «προσπαθούν μάταια να προσδώσουν στις άδικες θυσίες των εργαζομένων, τη διάσταση μιας εθνικής μάχης».

«Η μάχη δεν είναι ενάντια στους Ευρωπαίους γενικά, αλλά ενάντια στις αντικοινωνικές μνημονιακές πολιτικές που εκπορεύονται σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο και στοχοποιούν τους εργαζομένους. Ο σημερινός αγώνας του ελληνικού λαού είναι ενάντια στο νεοφιλελευθερισμό και τους εκφραστές του, ενάντια στα μέτρα λιτότητας που πλήττουν τους ευρωπαϊκούς λαούς στο σύνολό τους. Και αυτή είναι η μάχη που πρέπει να κερδηθεί», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr