ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αλληλεγγύη του στον ελληνικό λαό εξέφρασε ο Χριστόφιας

Δημοσίευση 25 Μαρτίου 2012, 14:56 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Την αλληλεγγύη του στον ελληνικό λαό εξέφρασε ο Χριστόφιας
Facebook Twitter Whatsapp
Την αλληλεγγύη του προς τον ελληνικό λαό και την ευχή να ξεπεράσει τη νέα δοκιμασία της οικονομικής κρίσης, εξέφρασε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε δηλώσεις του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Την αλληλεγγύη του προς τον ελληνικό λαό και την ευχή να ξεπεράσει τη νέα δοκιμασία της οικονομικής κρίσης, εξέφρασε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε δηλώσεις του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Ακόμη, ο κ. Χριστόφιας ευχαρίστησε τον λαό και την ηγεσία της Ελλάδας, γιατί παρά τις δοκιμασίες που περνούν, παραμένουν αταλάντευτα στο πλευρό της Κύπρου και στον αγώνα που διεξάγει για απαλλαγή από την κατοχή».  

Όσον αφορά στο Κυπριακό, υπογράμμισε ότι όντως οι συνομιλίες δεν πηγαίνουν καλά και εξέφρασε την ευχή και την ελπίδα από εδώ και πέρα τουλάχιστον «να διδαχθούμε και να λειτουργήσουμε ενωμένοι στη βάση μιας κοινής γραμμής που έχει καθορίσει η πολιτική ηγεσία εδώ και πολλά χρόνια».

Ο αγώνας αυτή τη στιγμή, πρόσθεσε, γίνεται με ειρηνικά μέσα και θα πρέπει να βρούμε τρόπους για να πείσουμε τη διεθνή κοινότητα να αντιμετωπίσει ως κατοχική δύναμη την Τουρκία, η οποία, όπως σημείωσε, εμφανίζεται με αναβαθμισμένο ρόλο.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr