ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλέκα Παπαρήγα: Ιστορική μας ευθύνη να μην πάμε με την ανευθυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευση 10 Μαΐου 2012, 13:22 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αλέκα Παπαρήγα: Ιστορική μας ευθύνη να μην πάμε με την ανευθυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ
Facebook Twitter Whatsapp
«Η δική μας ιστορική ευθύνη είναι να μην προχωρήσουμε με την ανευθύνοτητα του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισεε η γγ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από τον Περισσό επαναλαμβάνοντας την ανάγκη άμεσης προσφυγής σε εκλογές. 
«Η δική μας ιστορική ευθύνη είναι να μην προχωρήσουμε με την ανευθύνοτητα του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισεε η γγ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από τον Περισσό επαναλαμβάνοντας την ανάγκη άμεσης προσφυγής σε εκλογές.  Όπως τόνισε η κυρία Παπαρήγα η διαδικασία των διερευνητικών εντολών πρόκειται για «διαδικασία εμπαιγμού και υποκρισίας» και πρόσθεσε ότι «στόχος όλως είναι να πάμε σε νέες εκλογές με αφοπλισμένο το λαό, έρμαιο νέω διλημμάτων». 

«Γιατί δεν έλεγε από την αρχή ότι ήθελε εκλογές; Να πάρει αυτοδυναμία με το μπόνους των 50 εδρών; Δεν μπορείς να κοροϊδεύεις» και συνέχισε «Εμείς αν ήμασταν στη θέση του και είχαμε την πολιτική του, αυτό θα κάναμε. Συνεργασία σημαίνει σύνθεση. Για αυτό προτείναμε εκλογές, για να σταματήσει αυτή η κοροϊδία. Να αναλάβει ο λαός τις ευθύνες του»

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις