ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλατφόρμα Κουβέλη για οικουμενική κυβέρνηση έως τις ευρωεκλογές του 2014

Δημοσίευση 10 Μαΐου 2012, 18:03 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Πλατφόρμα Κουβέλη για οικουμενική κυβέρνηση έως τις ευρωεκλογές του 2014
Facebook Twitter Whatsapp
«Συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης με πολιτικά φερέγγυα πρόσωπα που θα σέβεται το μήνυμα της λαϊκής ετυμηγορίας με συγκεκριμένο πρόγραμμα και ορίζοντα μέχρι τις ευρωεκλογες του 2014», πρότεινε ο Φώτης Κουβέλης κατά τη συνάντησή του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος παρέλαβε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την τρίτη και τελευταία διερευνητική εντολή για το σχηματισμό κυβέρνησης.
«Συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης με πολιτικά φερέγγυα πρόσωπα που θα σέβεται το μήνυμα της λαϊκής ετυμηγορίας με συγκεκριμένο πρόγραμμα και ορίζοντα μέχρι τις ευρωεκλογες του 2014», πρότεινε ο Φώτης Κουβέλης κατά τη συνάντησή του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος παρέλαβε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την τρίτη και τελευταία διερευνητική εντολή για το σχηματισμό κυβέρνησης. Ο Φώτης Κουβέλης σε δηλώσεις του τόνισε ότι η κατεύθυνση της οικουμενικής κυβέρνησης αυτής θα είναι διπλή. «να κρατήσει τη χώρα στο ευρώ και την ΕΕ.  Να ξεκινήσει άμεσα τη σταδιακή απαγκίστρωση τα χώρας από το μνημόνιο καιμε ισχυρή λαϊκή και κοινωνική στήριξη να αξιοποιήσει το νέο ευνοϊκό ευρωπαϊκό περιβάλλον για να πετύχει θετικά αποτελέσματα».

«Δεν διεκδικούμε τίποτα πέραν από την ικανοποίηση να έχουμε συμβάλλει στην έξοδο από την κρίση» κατέληξε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς.

 

 

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr