ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μόνο είκοσι λεπτά κράτησε η συνάντηση Βενιζέλου - Σαμαρά!

Δημοσίευση 11 Μαΐου 2012, 07:30 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μόνο είκοσι λεπτά κράτησε η συνάντηση Βενιζέλου - Σαμαρά!
Facebook Twitter Whatsapp
Είκοσι λεπτά διήρκησε μόνο η κρίσιμη συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Αντώνη Σαμαρά για το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας, στο πλαίσιο των επαφών του κ. Βενιζέλου, στα χέρια του οποίου βρίσκεται από την Πέμπτη η διερευνητική εντολή.
Είκοσι λεπτά διήρκησε μόνο η κρίσιμη συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Αντώνη Σαμαρά για το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας, στο πλαίσιο των επαφών του κ. Βενιζέλου, στα χέρια του οποίου βρίσκεται από την Πέμπτη η διερευνητική εντολή. Το απόγευμα στις 19:00 θα ακολουθήσει συνάντηση του κ. Βενιζέλου με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Σαμαράς παρουσιάστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος πως μπορεί έστω και τώρα να σχηματιστεί οικουμενική κυβέρνηση.

Εν τω μεταξύ, την Πέμπτη, ο κ. Βενιζέλος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον σχηματισμό κυβέρνησης μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη.

«Η συζήτηση με τον κ. Κουβέλη ήταν ουσιαστιακή και βρισκόμαστε κοντά» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚκαι πρόσθεσε:

 «Η πρότασή του σχεδόν συμπίπτει με την δική μας πρόταση. Καλός οιωνός η συνάντησή μας».

Ωστόσο, η σημερινή δήλωση του κ. Κουβέλη ότι δεν πρόκειται να μετέχει σε μια συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ- ΝΔ χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα αυξάνει εκ νέου τις πιθανότητες να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις