ΠΟΛΙΤΙΚΗ

KKE: Στόχος του Σαμαρά είναι να τελειώσει η ηγεμονία των αριστερών ιδεών στην Ελλάδα

Δημοσίευση 11 Μαΐου 2012, 14:53 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
KKE: Στόχος του Σαμαρά είναι να τελειώσει η ηγεμονία των αριστερών ιδεών στην Ελλάδα
Facebook Twitter Whatsapp
Επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή την ομιλία του ενώπιον της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του, εξαπέλυσε το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του, αφήνοντας αιχμές και κατά του ΣΥΡΙΖΑ.
Επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή την ομιλία του ενώπιον της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του, εξαπέλυσε το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του, αφήνοντας αιχμές και κατά του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο στόχος που βάζει ο πρόεδρος της ΝΔ να τελειώσει η ηγεμονία των αριστερών ιδεών στην Ελλάδα σημαίνει να τελειώσουν οι εργατικές και λαϊκές κατακτήσεις και δικαιώματα. Σε λίγο η ηγεσία της ΝΔ θα προβάλει και την απαράδεκτη πολιτική της ΕΕ που εξισώνει τον κομμουνισμό με το φασισμό» τόνισε.

«Κατά τα άλλα, με τεχνάσματα επιχειρεί να εμφανίσει τον ΣΥΡΙΖΑ ως εχθρό της ΕΕ και ότι θέλει να καταγγείλει μνημόνια και δανειακή σύμβαση, κάτι που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει, για να τον αναγορεύσει ως βασικό εκλογικό του αντίπαλο. Αυτό βολεύει και το σύστημα και τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ» καταλήγει η ανακοίνωση του Περισσού.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις