ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωστής Χατζηδάκης: Η αριστερά έχει μάθει στην αντιπολίτευση, όχι στην εξουσία

Δημοσίευση 11 Μαΐου 2012, 15:33 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Κωστής Χατζηδάκης: Η αριστερά έχει μάθει στην αντιπολίτευση, όχι στην εξουσία
Facebook Twitter Whatsapp
«To ενδεχόμενο να σχηματιστεί κυβέρνηση βλέπω να απομακρύνεται», δήλωσε στον «Βήμα 99,5» ο Κωστής Χατζηδάκης  τονίζοντας ότι «τα κόμματα της αριστεράς δεν φαίνονται έτοιμα να μπουν σε μία κυβέρνηση συνεργασίας». Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ «η αριστερά στη χώρα μας έχει μάθει απλά να αντιπολιτεύεται και δυσκολεύεται να κυβερνήσει».  
«To ενδεχόμενο να σχηματιστεί κυβέρνηση βλέπω να απομακρύνεται», δήλωσε στον «Βήμα 99,5» ο Κωστής Χατζηδάκης  τονίζοντας ότι «τα κόμματα της αριστεράς δεν φαίνονται έτοιμα να μπουν σε μία κυβέρνηση συνεργασίας». Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ «η αριστερά στη χώρα μας έχει μάθει απλά να αντιπολιτεύεται και δυσκολεύεται να κυβερνήσει».   Σχετικά με το Μνημόνιο ο κ. Χατζηδάκης τόνισε ότι «Χρειάζονται ουσιώδεις βελτιώσεις» και πρόσθεσε ότι « δεν μπορεί να συνεχιστεί μονόπαντα η τιμωρητική πολιτική».

«Πρέπει να δουν τι θα κάνουν και με την ΕΚΤ, με τη ρευστότητα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με τα ευρωομόλογα, και με μια γενικότερη αναπτυξιακή πολιτική», συμπλήρωσε. 

«Δεν θεωρώ ότι η Ελλάδα είναι καταδικασμένη, αν ήταν δεν θα μιλούσαμε τώρα. Απλώς δεν μπορεί να σωθεί δια της ακινησίας, ούτε και με θαύματα». 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr