ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνος Καμμένος: «Ο τεμαχισμένος διάλογος δεν βοηθά στη διαφάνεια»

Δημοσίευση 13 Μαΐου 2012, 11:34 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Πάνος Καμμένος: «Ο τεμαχισμένος διάλογος δεν βοηθά στη διαφάνεια»
Facebook Twitter Whatsapp
Με δήλωσή του στα γραφεία του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Λεωφόρο Συγγρού ο Πάνος Καμμένος άφησε ακτίδα ελπίδας για τον σχηματισμό κυβέρνησης.
Με δήλωσή του στα γραφεία του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Λεωφόρο Συγγρού ο Πάνος Καμμένος άφησε ακτίδα ελπίδας για τον σχηματισμό κυβέρνησης. Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σημείωσε ότι ο «τεμαχισμένος διάλογος» δεν βοηθά στη «διαφάνεια και τη συνεννόηση», όμως είναι δικαίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας να επιλέξει τον τρόπο της διερεύνησης σχηματισμού κυβέρνησης.

Επί της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί υπό τον Πρόεδρο, δήλωσε ότι θα έπρεπε όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί να συναντηθούν αρχικά κατά μόνας με τον Κάρολο Παπούλια και με την τήρηση των πρακτικών να καταγραφούν οι θέσεις τους.

Αμέσως μετά, να ακολουθήσει κοινή σύσκεψη των αρχηγών, στη σύνθεση που θα επιλέξει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Εκεί, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ελπίζει να αναλυθεί η πραγματική οικονομική κατάσταση της χώρας, καθώς και τα φλέγοντα θέματα της εξωτερικής πολιτικής.

Επίσης, χαρακτήρισε «παράδοξο» το γεγονός ότι οι πολιτικοί αρχηγοί δεν έχουν στα χέρια τους τις εκθέσεις για την κατάσταση των ελληνικών τραπεζών.

Ο τελικός στόχος είναι η ένωση και η συνεννόηση όλων των Ελλήνων, υπογράμμισε.

 Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου:


 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις