ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λοβέρδος: «Θα κινηθώ όταν έρθει η ώρα»

Δημοσίευση 13 Μαΐου 2012, 16:18 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Λοβέρδος: «Θα κινηθώ όταν έρθει η ώρα»
Facebook Twitter Whatsapp
Την πρόθεσή του να κινηθεί αλλά όταν έρθει η κατάλληλη ώρα σχετικά με τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, γνωστοποίησε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος με συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα».
Την πρόθεσή του να κινηθεί αλλά όταν έρθει η κατάλληλη ώρα σχετικά με τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, γνωστοποίησε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος με συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα». Ο κ. Λοβέρδος ερμήνευσε το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου ως εντολή διάλυσης ή ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ από μηδενική βάση, σημειώνοντας πως έχει σαφή άποψη για το πως πρέπει να υλοποιηθεί η εντολή αυτή.

Ο υπουργός Υγείας εκτίμησε πως ο κ. Βενιζέλος δεν είχε τον απαραίτητο προεκλογικό χρόνο στη διάθεσή του για να οργανωθεί αλλά πρόσθεσε πως διαφωνεί με την απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να αναλάβει πρωτοβουλία για ριζοσπαστικές αλλαγές τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Ταυτόχρονα, ο κ. Λοβέρδος τόνισε την ανάγκη να βρεθεί αδιέξοδο στην ακυβερνησία, επισημαίνοντας πως πρέπει να «αποφύγουμε τους δικαστές και τους λεγόμενους τεχνοκράτες».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις