ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκουρλέτης: Ο κ. Παπούλιας αποσκοπεί στη δημιουργία εντυπώσεων για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ!

Δημοσίευση 14 Μαΐου 2012, 12:12 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Σκουρλέτης: Ο κ. Παπούλιας αποσκοπεί στη δημιουργία εντυπώσεων για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ!
Facebook Twitter Whatsapp
«Εμείς όχι μόνο είπαμε ότι δεν θα πάμε, αλλά εκφράσαμε και τη δυσαρέσκεια μας για αυτή την πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία δεν μπορεί να βασιστεί μετά από αυτά που προέκυψαν από την διερευνητική φάση που περάσαμε», τόνισε σήμερα το πρωί μιλώντας στο Βήμα FM 99,5 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, αναφερόμενος στην απόφαση του κ. Παπούλια για νέα σύσκεψη.
«Εμείς όχι μόνο είπαμε ότι δεν θα πάμε, αλλά εκφράσαμε και τη δυσαρέσκεια μας για αυτή την πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία δεν μπορεί να βασιστεί μετά από αυτά που προέκυψαν από την διερευνητική φάση που περάσαμε», τόνισε σήμερα το πρωί μιλώντας στο Βήμα FM 99,5 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, αναφερόμενος στην απόφαση του κ. Παπούλια για νέα σύσκεψη. «Έχει γίνει σύσκεψη με τους τρεις, έχουν γίνει δημόσιες τοποθετήσεις. Κατά συνέπεια δεν έχει καμία, απολύτως,  πολιτική βάση να συγκαλείται ξανά σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με  τους τρεις εντολοδόχους, συν τον κ. Κουβέλη, το τελευταίο κόμμα σε ποσοστά στη Βουλή. Μετά από αυτά τότε να φωνάξουμε και τον κ. Καμμένο και την κυρία Παπαρήγα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε «Αυτό ειλικρινά είναι ακατανόητο. Θα έπρεπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να είναι πιο προσεκτικός διότι φοβάμαι πάρα πολύ ότι περισσότερο αποσκοπεί στο να δημιουργηθούν εντυπώσεις γύρω από τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ και όχι για να αναζητηθεί μια πολιτική λύση, με βάση το ρόλο που πρέπει να παίζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά το Σύνταγμα».
 
Μάλιστα, ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε πως «δεν είναι υπεράνω κριτικής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Υπάρχει ένα Σύνταγμα το οποίο προσδιορίζει ένα ρόλο κι αυτός ο ρόλος πρέπει να κινείται μέσα σ αυτά τα πλαίσια  Υπάρχουν, προφανώς, ερμηνείες Εγώ , λοιπόν, κάνω τη δικιά μου πολιτική εκτίμηση. Τη δικιά μου ερμηνεία και λέω ότι δεν υπάρχει τεκμηριωμένη βάση γι αυτή τη σύσκεψη».
 
Τέλος, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε πως «η απόφαση του κ. Παπούλια κινείται οριακά εντός των Συνταγματικών πλαισίων».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις