ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικολόγοι Πράσινοι: Να αναλάβουν τις ευθύνες τους τα κόμματα της Βουλής

Δημοσίευση 14 Μαΐου 2012, 15:37 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Οικολόγοι Πράσινοι: Να αναλάβουν τις ευθύνες τους τα κόμματα της Βουλής
Facebook Twitter Whatsapp
«Να αναλάβουν τις ευθύνες που τους εμπιστεύθηκε ο ελληνικός λαός» καλούν τα κόμματα της Βουλής οι Οικολόγοι Πράσινοι, επισημαίνοντας πως «αν δεν το πράξουν, οφείλουν... να αλλάξουν με αυξημένη πλειοψηφία τον εκλογικό νόμο σε απλή αναλογική, πριν ζητήσουν και πάλι την λαϊκή ετυμηγορία σε μια χώρα που βουλιάζει».
«Να αναλάβουν τις ευθύνες που τους εμπιστεύθηκε ο ελληνικός λαός» καλούν τα κόμματα της Βουλής οι Οικολόγοι Πράσινοι, επισημαίνοντας πως «αν δεν το πράξουν, οφείλουν... να αλλάξουν με αυξημένη πλειοψηφία τον εκλογικό νόμο σε απλή αναλογική, πριν ζητήσουν και πάλι την λαϊκή ετυμηγορία σε μια χώρα που βουλιάζει». Σε δήλωσή της η συν-εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ελεάννα Ιωαννίδου, σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις, σημειώνει πως «αυτές τις μέρες, αντί να ανατραπούν οι πολιτικές που μας οδήγησαν στα σημερινά αδιέξοδα, φαίνεται να ανατρέπεται το αξίωμα ότι στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα».

Όπως επισημαίνει, «από τη μία η προσκόλληση στον λαϊκισμό, η ιδεολογική υπεροψία και η αμιγώς επικοινωνιακή πολιτική των κομμάτων της Βουλής, και από την άλλη ο εκλογικός νόμος που νόθευσε τη λαϊκή βούληση, οδηγούν το Σύνταγμα στα όριά του».

(Ναυτεμπορική)

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις