ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπάλληλο της Προεδρίας «δείχνει» ο Παύλος Χαϊκάλης για την αποστολή του non paper

Δημοσίευση 16 Μαΐου 2012, 14:50 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Υπάλληλο της Προεδρίας «δείχνει» ο Παύλος Χαϊκάλης για την αποστολή του non paper
Facebook Twitter Whatsapp
Υπονοούμενα για τους υπαλλήλους της Προεδρίας της Δημοκρατίας αναφορικά με το non paper του Πάνου Καμμένου αφήνει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος σε συνέντευξή του στον Βήμα FM 99,5 λέει ότι ο αριθμός του φαξ, από όπου εστάλη το έγγραφο προς τα κόμματα είναι από το σπίτι υπαλλήλου της Προεδρίας στην Πεντέλη.
Υπονοούμενα για τους υπαλλήλους της Προεδρίας της Δημοκρατίας αναφορικά με το non paper του Πάνου Καμμένου αφήνει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος σε συνέντευξή του στον Βήμα FM 99,5 λέει ότι ο αριθμός του φαξ, από όπου εστάλη το έγγραφο προς τα κόμματα είναι από το σπίτι υπαλλήλου της Προεδρίας στην Πεντέλη. «Όλα αυτά που έγιναν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι προβοκάτσια αισχίστου είδους» λέει και συνεχίζει, τονίζοντας ότι στην Προεδρία της Δημοκρατίας υπάρχουν κάποια προβλήματα.

«Όταν ο αριθμός του φαξ, από όπου εστάλη το έγγραφο στα κόμματα είναι από το σπίτι υπαλλήλου της Προεδρίας της Δημοκρατίας στην Πεντέλη, νομίζω ότι εκεί τα πράγματα αρχίζουν να σοβαρεύουν. Και νομίζω ότι αρχίζει να χάνει το κύρος της και η Προεδρία της Δημοκρατίας. Δεν μπορείς να στέλνεις από το σπίτι σου φαξ στα κόμματα. Λίγο περίεργο αυτό».

Και συνεχίζει λέγοντας: «Κάτι έχει γίνει με την Προεδρία. Κάποιοι θεωρούν ότι χτυπάμε τον Πρόεδρο. Εμείς δεν κρίνουμε τους θεσμούς, ούτε χτυπάμε τον Πρόεδρο. Ούτε έχουμε κάποιο πρόβλημα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  Εμείς έχουμε πρόβλημα με την Προεδρία της Δημοκρατίας και τους υπαλλήλους της.   

Κάτι έχει συμβεί εκεί. Δεν το ξέρουμε. Δεν θα το αφήσουμε το θέμα. Θα φτάσουμε νομικά όπου πρέπει και θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο ένδικο δικαίωμά μας. Αυτό είναι αρχή μας. Για να το ξεκαθαρίσουμε».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr