ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ καταδικάζουν τις επιθέσεις κατά του Ράιχενμπαχ

Δημοσίευση 16 Μαΐου 2012, 20:22 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ καταδικάζουν τις επιθέσεις κατά του Ράιχενμπαχ
Facebook Twitter Whatsapp
Η oμάδα των ευρωβουλευτών της ΝΔ καταδίκασε τις επιθέσεις εναντίον του επικεφαλής της Ομάδας Εργασίας της ΕΕ για την Ελλάδα κ. Χορστ Ράιχενμπαχ.
Η oμάδα των ευρωβουλευτών της ΝΔ καταδίκασε τις επιθέσεις εναντίον του επικεφαλής της Ομάδας Εργασίας της ΕΕ για την Ελλάδα κ. Χορστ Ράιχενμπαχ. «Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα καταδικάζει την απαράδεκτη επίθεση εκφοβισμού με αποδέκτη τον επικεφαλής της Ομάδας Εργασίας της ΕΕ στην Ελλάδα, κ. Χορστ Ράιχενμπαχ, το αυτοκίνητο του οποίου καταστράφηκε σε εμπρηστική επίθεση, όπως επίσης τον εκσφενδονισμό μπογιάς στο σπίτι του στο Βερολίνο. Αυτές οι βαθιά αντιδημοκρατικές πράξεις στρέφονται ευθέως εναντίον της Ελλάδας και των θυσιών που καταβάλλει ο ελληνικός λαός για να βγει η χώρα το ταχύτερο από αυτή την πρωτόγνωρη οικονομική κρίση» αναφέρουν σε ανακοίνωση.

«Ο κ. Ράιχενμπαχ εκτελεί ευρωπαϊκή αποστολή, παρέχοντας πολύτιμη τεχνική βοήθεια για την αξιοποίηση των κοινοτικών πόρων και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του ελληνικού κράτους με σκοπό την εκκίνηση της ανάπτυξης. Στο έργο αυτό έχει την πλήρη υποστήριξη μας. Οι υπεύθυνοι της επίθεσης αυτής πρέπει να εντοπιστούν και να οδηγηθούν το συντομότερο ενώπιον της γερμανικής δικαιοσύνης» ανέφεραν.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις