ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποιά ονόματα συζητώνται για τα κρίσιμα υπουργεία της υπηρεσιακής κυβέρνησης

Δημοσίευση 16 Μαΐου 2012, 20:17 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ποιά ονόματα συζητώνται για τα κρίσιμα υπουργεία της υπηρεσιακής κυβέρνησης
Facebook Twitter Whatsapp
Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται τις τελευταίες ώρες για την υπηρεσιακή κυβέρνηση, χωρις ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί επισήμως η τελική σύνθεση του υπηρεσιακού κυβερνητικού σχήματος. 
Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται τις τελευταίες ώρες για την υπηρεσιακή κυβέρνηση, χωρις ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί επισήμως η τελική σύνθεση του υπηρεσιακού κυβερνητικού σχήματος.  Στην υπηρεσιακή κυβέρνηση θα συμμετέχουν σύμφωνα με πληροφορίες ως υπουργός Εθνικής Αμυνας ο κ. Φραγκούλης Φράγκος, ως υπουργός Οικονομικών ο κ. Βασίλης Ράπανος, ενώ άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για τον Γιάννη Ζανιά, τον επικεφαλής των διαπραγματεύσεων της Ελλάδας με το ΔΝΤ. 

Ως επικρατέστερος Υπουργός Εσωτερικών φέρεται ο κ. Τάσος Γιαννίτσης ή ο συνταγματολόγος Α. Μανιτάκηςυπουργός Εξωτερικών ο κ. Ι. Ζέπος ενώ ακούγεται έντονα και το όνομα του κ. Π. Μολυβιάτη. Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη καθήκοντα αναλαμβάνει σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Λ. Οικονόμου, υπουργός Εργασίας ορίζεται κατά τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Α. Ρουπακιώτης και στο υπουργείο Δικαιοσύνης ο κ. Χρ.  Γεραρής, ενώ θα αξιοποιηθεί και ο κ. Γ. Σαββαΐδης. 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις