ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για «παραπλανητικές εντυπώσεις» μιλούν οι συνήγοροι του Άκη Τσοχατζόπουλου

Δημοσίευση 16 Μαΐου 2012, 21:19 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Για «παραπλανητικές εντυπώσεις» μιλούν οι συνήγοροι του Άκη Τσοχατζόπουλου
Facebook Twitter Whatsapp
Οι συνήγοροι του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου έκαναν λόγο για «παραπλανητικές εντυπώσεις», σχετικά με τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στον Τύπο για την επίμαχη υπόθεση, που έκαναν λόγο για κάποια ημερολόγιά του.
Οι συνήγοροι του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου έκαναν λόγο για «παραπλανητικές εντυπώσεις», σχετικά με τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στον Τύπο για την επίμαχη υπόθεση, που έκαναν λόγο για κάποια ημερολόγιά του. Οι συνήγοροι τονίζουν ότι «έλαβαν με βαθιά έκπληξη γνώση ότι σε ΜΜΕ διακινούνται πληροφορίες αναφερόμενες δήθεν στο ανακριτικό υλικό της υπόθεσης του πρώην υπουργού, που προέρχεται δήθεν από τα κατασχεθέντα έγγραφα κ.λ.π. στο γραφείο και την οικία του κ. Α. Τσοχατζόπουλου, οι οποίες πληροφορίες συμβάλλουν στη δημιουργία παραπλανητικών εντυπώσεων σχετικά με την αλήθεια για την υπόθεση αυτή».

Παράλληλα, υπογραμμίζουν ότι οι ίδιοι δεν γνωρίζουν το νέο υλικό που έχουν στην διάθεση τους οι ανακριτές της υπόθεσης, το οποίο θα έχουν στην διάθεση την Δευτέρα και τονίζουν πως θεωρούν «ότι η ποινική προδικασία τελεί υπό συγκεκριμένες αρχές του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, στις οποίες ανήκει και η αρχή της μυστικότητας».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις