ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Πάγκαλου στον Τσίπρα: «Μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ φτάσει το 25%, θα αρχίσουν οι εκτελέσεις;»

Δημοσίευση 17 Μαΐου 2012, 10:23 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Επίθεση Πάγκαλου στον Τσίπρα: «Μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ φτάσει το 25%, θα αρχίσουν οι εκτελέσεις;»
Facebook Twitter Whatsapp
Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος στο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον για αισχρή και ανεύθυνη ψηφοθηρία προκειμένου να πάρει μεγαλύτερο ποσοστό εκμεταλλευόμενος τη συγκυρία και φοβούμενος να μην αλλάξει το ρεύμα.
Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος στο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον για αισχρή και ανεύθυνη ψηφοθηρία προκειμένου να πάρει μεγαλύτερο ποσοστό εκμεταλλευόμενος τη συγκυρία και φοβούμενος να μην αλλάξει το ρεύμα. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Πάγκαλος κατηγόρησε το κ. Τσίπρα και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για αυθαιρεσία και υπεροψία έναντι των αντιπάλων τους «από το ύψος του 16%» και διερωτήθη αν αρχίσουν τις εκτελέσεις μόλις το ποσοστό του κόμματος τους φθάσει το 25%.

Αναφερόμενος στις θέσεις Τσίπρα τις χαρακτήρισε ασυνάρτητες και αυθαίρετες και αν εφαρμοστούν αυτά που λεει θα οδηγηθούμε σε οικονομικού χαρακτήρα καταστροφή που θα μας πάει 30-40 χρόνια πίσω. Μάλιστα για τις θέσεις Τσίπρα όσο αφορά στο έλλειμμα, ανέφερε σκωπτικά ότι «υπάρχει και Άγιος Βασίλης και η καλή μάγισσα που μαθαίνουν τα καλά παιδιά – όπως ο κ. Τσίπρας- όταν βγαίνουν από το νηπιαγωγείο».   

Επιχειρώντας να ερμηνεύσει το αποτέλεσμα της κάλπης ο κ. Πάγκαλος έκανε λόγο για αργόμισθους στο δημόσιο που διορίστηκαν με κομματική εύνοιακαι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους στην κάλπη αλλά και για εκατοντάδες χιλιάδες φοροφυγάδες που θέλουν να παραμείνουν στο απυρόβλητο.

Το μήνυμα από τις κάλπες – πρόσθεσε - δεν είναι «συνεργαστείτε» -αυτό είναι δευτερεύον. Η κύρια υπόδειξη του μέσου έλληνα πολίτη είναι ότι επιθυμεί να συνεχιστεί η κατάσταση όπως ήταν και να μην θυσιάσει τίποτα από αυτά που είχε στο παρελθόν.  

Είπε ακόμα ότι η λέξη τοκογλύφος είναι «τζάμπα λέξη» καθώς πρόκειται για ανθρώπους που μας δανείζουν χρήματα και πρέπει να τα δώσουμε πίσω.  

Ανέφερε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ έχει φθάσει σε αδιέξοδο και γι αυτο έχουν όλοι ευθύνη αλλά όπως είπε θα υπάρξει παράταξη δημοκρατική και σοσιαλιστική και θα ξαναπάρει την ευθύνη και θα κυβερνήσει.  

Οπως είπε, «είναι αυτοκτονία να διώχνεις το Βενιζέλο, από τη στιγμή που "οι Μπολσεβίκοι ενισχύουν τον Κεμάλ». «Αν εφαρμοστούν αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας -τα ασυνάρτητα και αυθαίρετα- πάμε σε οικονομική καταστροφή που θα μας πάει 30-40 χρόνια πίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος για την ΔΗΜΑΡ και τον Φώτη Κουβέλη θεώρησε ότι δεν είναι κατανοητή η θέση του να κάνει ό, τι λεει ο Τσίπρας καθώς αν ήταν έτσι κόσμος θα ψήφιζε κατ’ ευθείαν το ΣΥΡΙΖΑ .

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις