ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόταση Μάνου στον Βενιζέλο για εκλογική συνεργασία ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Ντόρας και Δράσης!

Δημοσίευση 17 Μαΐου 2012, 13:28 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Πρόταση Μάνου στον Βενιζέλο για εκλογική συνεργασία ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Ντόρας και Δράσης!
Facebook Twitter Whatsapp
Πρόταση για κοινή κάθοδο της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της Δημοκρατικής Συμμαχίας και της Δράσης στις νέες εκλογές έκανε σήμερα ο Στέφανος Μάνος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.
Πρόταση για κοινή κάθοδο της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της Δημοκρατικής Συμμαχίας και της Δράσης στις νέες εκλογές έκανε σήμερα ο Στέφανος Μάνος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο. Ο κ. Μάνος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Βενιζέλο και του έθεσε την πρόταση για συνεργασία.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ του απάντησε ότι κάτι τέτοιο είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ που δεν το αποκλείουν! Υπάρχουν φυσικά και άλλοι που ούτε το συζητούν.

Νωρίτερα, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο κ. Μάνος είχε επισημάνει πως δεν προτίθεται να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία.

«Δεν το σκέφτομαι ακόμη κι αν μου κάνει πρόταση ο κ. Σαμαράς γιατί αυτό δεν αποτελεί λύση», είπε και πρόσθεσε πως «πρέπει να εξαντληθεί κάθε δυνατότητα που θα μας οδηγήσει σε λύση" και υποστήριξε ότι είναι πιθανό ο ΣΥΡΙΖΑ να έρθει πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές».

Αντίθετα, την Τετάρτη ότι ο πρόεδρος της Δράσης με ανακοίνωσή του την Τετάρτη είχε τονίσει: 

«Με αφορμή διάφορα φανταστικά δημοσιεύματα που με αφορούν, διευκρινίζω ότι κατά την άποψη μας προέχει να κυβερνηθεί αμέσως και αποτελεσματικά η χώρα, προς τη σωστή κατεύθυνση, για το γενικό καλό. Αν όμως δεν αποφευχθούν οι εκλογές, θα βοηθήσουμε με τη δύναμη που μας δίνει το μικρό μας ποσοστό στις εκλογές, να δημιουργηθεί ένα νέο μεγάλο ενιαίο φιλευρωπαϊκό και μεταρρυθμιστικό μέτωπο (Δράση, ΔΗΣΥ, ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ.) που θα αντιπαρατεθεί στις δυνάμεις που, αρνούμενες την πραγματικότητα, μας οδηγούν αναποφεύκτως έξω από την Ευρώπη.»

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr