ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Zανιάς: «Υπάρχουν ακόμα αβεβαιότητες στην οικονομία»

Δημοσίευση 17 Μαΐου 2012, 15:56 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Zανιάς: «Υπάρχουν ακόμα αβεβαιότητες στην οικονομία»
Facebook Twitter Whatsapp
«Το ζητούμενο είναι όταν θα έρθει η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση να τους παραδώσουμε κάτι το οποίο θα μπορεί να διατηρηθεί». Αυτό δήλωσε ο νέος υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Ζανιάς κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο Οικονομικών το μεσημέρι της Πέμπτης. «Σε αυτό το υπουργείο έχω υπηρετήσει με πέντε υπουργούς» σημείωσε.
«Το ζητούμενο είναι όταν θα έρθει η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση να τους παραδώσουμε κάτι το οποίο θα μπορεί να διατηρηθεί». Αυτό δήλωσε ο νέος υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Ζανιάς κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο Οικονομικών το μεσημέρι της Πέμπτης. «Σε αυτό το υπουργείο έχω υπηρετήσει με πέντε υπουργούς» σημείωσε. Ο νέος υπουργός ανέφερε ότι παραμένουν «αβεβαιότητες για την οικονομία» και δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ότι μπορεί για την ομαλή μετάβαση προς τις εκλογές. «Ευχαριστώ τον κ. Σαχινίδη για τη συνεργασία που είχαμε και το πώς διασώθηκαν κάποια πράγματα όπως διασώθηκαν» είπε ο κ. Ζανιάς απευθυνόμενος προς τον απερχόμενο Υπουργό κ. Φ. Σαχινίδη.   

«Η χώρα βρίσκεται στα όρια της»  

«Η χώρα οδηγείται για άλλη μια φορά σε εκλογές γιατί πολλοί έθεσαν το κομματικό συμφέρον πάνω από τις ανάγκες της χώρας και των πολιτών» δήλωσε από την πλευρά του ο απερχόμενος υπουργός Οικονομικών. Εθεσε σειρά διλημμάτων με κυριότερο το αν η χώρα θέλει να μείνει στο ευρώ.   

Ο κ. Σαχινίδης είπε επίσης ότι οι δυνάμεις που οδήγησαν ξανά τη χώρα σε εκλογές «ανέλαβαν ιστορικές ευθύνες και θα λογοδοτήσουν στην Ιστορία» προσθέτοντας ότι «η χώρα βρίσκεται στα όρια της». Ο κ. Σαχινίδης μίλησε τέλος με θερμά λόγια για τον κ. Ζανιά.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις