ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαψεύδει ο Πικραμμένος τα περί άμεσης αποστολής του ΕΤΑΚ

Δημοσίευση 18 Μαΐου 2012, 09:27 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Διαψεύδει ο Πικραμμένος τα περί άμεσης αποστολής του ΕΤΑΚ
Facebook Twitter Whatsapp
Κατηγορηματικά διαψεύδει το γραφείο του υπηρεσιακού πρωθυπουργού πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι στο υπουργικό συμβούλιο έγινε αναλυτική συζήτηση για το φόρο ακίνητης περιουσίας και δόθηκε εντολή να αρχίσει άμεσα η αποστολή των σημειωμάτων για την πληρωμή του τέλους ακινήτων. 
Κατηγορηματικά διαψεύδει το γραφείο του υπηρεσιακού πρωθυπουργού πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι στο υπουργικό συμβούλιο έγινε αναλυτική συζήτηση για το φόρο ακίνητης περιουσίας και δόθηκε εντολή να αρχίσει άμεσα η αποστολή των σημειωμάτων για την πληρωμή του τέλους ακινήτων.  Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το υπουργικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε χθες άναψε το «πράσινο φως» για την άμεση αποστολή των σημειωμάτων του ΕΤΑΚ για το 2009 και το 2010. Μάλιστα αναμένεται να αποσταλούν περί τα 200.000 εκκαθαριστικά ΕΤΑΚ από όπου και θα εισπραχθούν περίπου 70 εκατ. ευρώ. 

Ωστόσο, από το γραφείο του υπηρεσιακού πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία επιβεβαιώνεται μεν η συζήτηση του θέματος στο υπουργικό, διαψεύδεται δε η εσπευσμένη αποστολή των σημειωμάτων καταβολής του ΕΤΑΚ. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του πρωθυπουργού «σε αυτές τις δύσκολες ώρες, η διασπορά ανυπόστατων πληροφοριών και η καλλιέργεια πρόσθετης ανησυχίας στη δοκιμαζόμενη κοινωνία μόνο προβλήματα προκαλούν».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις