ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φώτης Κουβέλης: Έχουμε ανάγκη από μια προοδευτική κυβέρνηση

Δημοσίευση 18 Μαΐου 2012, 13:57 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Φώτης Κουβέλης: Έχουμε ανάγκη από μια προοδευτική κυβέρνηση
Facebook Twitter Whatsapp
«Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια προοδευτική κυβέρνηση με συγκεκριμένο πολιτικό περιεχόμενο», τόνισε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.
«Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια προοδευτική κυβέρνηση με συγκεκριμένο πολιτικό περιεχόμενο», τόνισε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς. Υπογράμμισε ακόμη ότι η ΔΗΜΑΡ έχοντας υπεύθυνη θέση έναντι της κοινωνίας και της χώρας θα συμβάλλει προς την κατεύθυνση αυτή.  

Χαρακτήρισε παράλληλα απαράδεκτο το γεγονός ότι οι αρχηγοί των ευρωπαϊκών κρατών και τα θεσμικά όργανα της Ευρώπης αποφασίζουν και μιλούν για την Ελλάδα, χωρίς την Ελλάδα και επισήμανε τη δραματική απουσία ενός αναπτυξιακού πακέτου για την Ελλάδα, αναφέροντας χαρακτηριστικά, ότι «η κατάσταση αυτή τροφοδοτεί την ανεργία που πλήττει ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες, με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς να είναι απόντες».  

Από την πλευρά του ο κ. Σουλτς εξέφρασε τη βαθύτατη ανησυχία του για την κατάσταση στην χώρα και δεσμεύτηκε να βοηθήσει από τη θεσμική του θέση για την προοπτική ανάπτυξης και την ύπαρξη μέτρων για τη στήριξη των νέων ανέργων στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις