ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοιχτά αφήνει όλα τα ενδεχόμενα για τον ΛΑΟΣ ο Κύρτσος

Δημοσίευση 18 Μαΐου 2012, 17:38 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ανοιχτά αφήνει όλα τα ενδεχόμενα για τον ΛΑΟΣ ο Κύρτσος
Facebook Twitter Whatsapp
Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον του ΛΑΟΣ άφησε ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιώργος Κύρτσος, ο οποίος είπε δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 ότι η τελική απόφαση του κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη είναι να κατέβει αυτόνομα στις εκλογές, εκτός απροόπτου.
Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον του ΛΑΟΣ άφησε ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιώργος Κύρτσος, ο οποίος είπε δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 ότι η τελική απόφαση του κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη είναι να κατέβει αυτόνομα στις εκλογές, εκτός απροόπτου. «Τελική απόφαση, εκτός αν υπάρξει κάποια συγκλονιστική πολιτική ανατροπή, την οποία εμείς είμαστε σοβαροί άνθρωποι και θα λάβουμε υπόψη μας… Διαβάζουμε σενάρια περί ανασύνταξης της κεντροδεξιάς, χωρίς να υπάρχει πολιτική πρόταση για την ανασύνταξη. Εάν εμφανιστεί μια πολιτική πρόταση η οποία θα είναι ελκυστική, να δημιουργεί δυναμική, να αφήνει το παρελθόν πίσω της και όλα αυτά, προφανώς θα την λάβουμε σοβαρά υπόψη».

Παράλληλα σε ερώτηση για το εάν εκτιμά ότι θα υπάρξουν διαρροές στελεχών του ΛΑΟΣ προς τη ΝΔ, ο κ. Κύρτσος δεν το απέκλεισε.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις