ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτρης Αβραμόπουλος: Όποιος συνυπογράφει τις θέσεις της ΝΔ, θα βρει το δρόμο ανοιχτό

Δημοσίευση 19 Μαΐου 2012, 19:55 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Δημήτρης Αβραμόπουλος: Όποιος συνυπογράφει τις θέσεις της ΝΔ, θα βρει το δρόμο ανοιχτό
Facebook Twitter Whatsapp
«Όποιος αποδέχεται, ενστερνίζεται και συνυπογράφει τις θέσεις και τις αρχές της ΝΔ, θα βρει το δρόμο ανοιχτό» αναφέρει ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Δημήτρης Αβραμόπουλος εκφράζοντας εμμέσως την αντίθεση του στα περί συνεργασιών με πόλους, ενόψει των ανακοινώσεων για επανασυσπείρωση κεντροδεξιών κομμάτων και στελεχών.
«Όποιος αποδέχεται, ενστερνίζεται και συνυπογράφει τις θέσεις και τις αρχές της ΝΔ, θα βρει το δρόμο ανοιχτό» αναφέρει ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Δημήτρης Αβραμόπουλος εκφράζοντας εμμέσως την αντίθεση του στα περί συνεργασιών με πόλους, ενόψει των ανακοινώσεων για επανασυσπείρωση κεντροδεξιών κομμάτων και στελεχών. Ο κ. Αβραμόπουλος σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα τονίζει «Να κόψουμε όλοι τον λαιμό μας για να συνεννοηθούμε» απαντώντας στα σενάρια περί ακυβερνησίας: «Να κόψουμε όλοι τον λαιμό μας για να συνεννοηθούμε».
Για τον ΣΥΡΙΖΑ δηλώσνει ότι από τη στιγμή που δηλώνει κόμμα ευρωπαϊκό, πρέπει να το αποδείξει στην πράξη. 

«Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα, εάν είχαν κυριαρχήσει συνετά μυαλά δυόμισι χρόνια πριν και δεν είχαμε οδηγηθεί σε ανούσιες εσωτερικές συγκρούσεις και είχαμε ενώσει δυνάμεις;» διερωτάται ο κ. Αβραμόπουλος.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις