ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την παραίτηση του υπουργού Άμυνας ζήτησαν οι Οικολόγοι Πράσινοι

Δημοσίευση 21 Μαΐου 2012, 11:06 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Την παραίτηση του υπουργού Άμυνας ζήτησαν οι Οικολόγοι Πράσινοι
Facebook Twitter Whatsapp
Tην αντίθεση των Οικολόγων Πράσινων για την παρουσία του υπουργού Άμυνας, Φραγκούλη Φράγκου στην υπηρεσιακή κυβέρνηση εξέφρασε η επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος, Ιωάννα Κοντούλη μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο.
Tην αντίθεση των Οικολόγων Πράσινων για την παρουσία του υπουργού Άμυνας, Φραγκούλη Φράγκου στην υπηρεσιακή κυβέρνηση εξέφρασε η επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος, Ιωάννα Κοντούλη μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο. «Μας στενοχωρεί πολύ η παρουσία στην υπηρεσιακή κυβέρνηση του στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου. Είναι μία κίνηση που θα έπρεπε να διορθωθεί όταν έχει υπερασπιστεί συνθήματα ιδιαίτερα εθνικιστικά που φέρουν πρόβλημα στην εξωτερική πολιτική της χώρας», σημείωσε.

Υπογράμμισε επίσης την αναγκαιότητα να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη και είπε ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν ζητήσει μείωση της εκλογικής τους χρηματοδότησης κατά 50%.

«Είμαστε πολιτικός χώρος που πιστεύουμε στην Ευρώπη, στην αναγκαιότητα να διατηρήσουμε τη θέση μας στο ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά και γνωστοποίησε ότι οι συνομιλίες με τον Πρωθυπουργό επικεντρώθηκαν στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις