ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΠΑΣΟΚ βγάζει όλα… τα μωρά στην πίστα

Δημοσίευση 21 Μαΐου 2012, 12:14 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Το ΠΑΣΟΚ βγάζει όλα… τα μωρά στην πίστα
Facebook Twitter Whatsapp
Νέο σχεδιασμό για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, με αναδιάταξη δυνάμεων σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερη βαρύτητα στα αστικά κέντρα, κάνει το ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το «βαρύ πυροβολικό» θα πέσει στην Αθήνα και το λεκανοπέδιο, όπου τα ποσοστά σημείωσαν μεγάλη πτώση. Εκεί θα αναλάβουν τομείς, τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Νέο σχεδιασμό για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, με αναδιάταξη δυνάμεων σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερη βαρύτητα στα αστικά κέντρα, κάνει το ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το «βαρύ πυροβολικό» θα πέσει στην Αθήνα και το λεκανοπέδιο, όπου τα ποσοστά σημείωσαν μεγάλη πτώση. Εκεί θα αναλάβουν τομείς, τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Επί παραδείγματι, ο Ανδρέας Λοβέρδος θα αναλάβει τα υποβαθμισμένα δυτικά προάστια και ο Πέτρος Ευθυμίου τον Πειραιά, ενώ στη Θεσσαλονίκη μετακινείται ο Πάρις Κουκουλόπουλος.

Στο επικοινωνιακό επίπεδο, το ΠΑΣΟΚ σχεδιάζει να αξιοποιήσει μια νεότερη γενιά στελεχών.
Το «πείραμα» ξεκίνησε με τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του Νίκου Ανδρουλάκη, οι οποίες θεωρούνται πετυχημένες από την Ιπποκράτους. Ήδη άρχισε να εμφανίζεται ο Άγγελος Τόλκας και λέγεται ότι θα ακολουθήσουν η Νάντια Γιαννακοπούλου και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Όλα τα… μωρά στην πίστα- θα μπορούσαμε να πούμε.

Θε.Δα. 

Σχετικό Θέμα: 

Η αμηχανία του Βενιζέλου είναι και... αμηχανία του ΠΑΣΟΚ
 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις