ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεδριάζει αύριο η Διακομματική Επιτροπή Εκλογών

Δημοσίευση 21 Μαΐου 2012, 14:17 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Συνεδριάζει αύριο η Διακομματική Επιτροπή Εκλογών
Facebook Twitter Whatsapp
Ο υπουργός Εσωτερικών Αντώνης Μανιτάκης, με επιστολή του προς τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων, τους καλεί, ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου, σε συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής Εκλογών, την Τρίτη 22 Μαΐου στις 14.00 μ.μ.
Ο υπουργός Εσωτερικών Αντώνης Μανιτάκης, με επιστολή του προς τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων, τους καλεί, ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου, σε συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής Εκλογών, την Τρίτη 22 Μαΐου στις 14.00 μ.μ. Στη συνεδρίαση θα παρευρίσκεται και ο Υπουργός Επικρατείας Αντώνης Αργυρός.

Θέματα της συνεδρίασης είναι:

α) Οι όροι, προϋποθέσεις και ο χρόνος προβολής κατά την προεκλογική περίοδο των πολιτικών κομμάτων και συνασπισμών κομμάτων, από τους δημόσιους και ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης καθώς και τους φορείς παροχής συνδρομητικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών υπηρεσιών κάθε μορφής.

β) Καθορισμός λεπτομερειών για τις εμφανίσεις υποψηφίων βουλευτών και των εκπροσώπων των κομμάτων και συνασπισμών κομμάτων στα κρατικά και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά Μέσα.

γ) Καθορισμός ανώτατου ορίου εκλογικών δαπανών των υποψηφίων βουλευτών.

δ) Εκλογική χρηματοδότηση των πολιτικών κομμάτων και των συνασπισμών κομμάτων.

ε) Κατηγορίες αποτιμώμενων παροχών και διευκολύνσεων, που συνυπολογίζονται στις εκλογικές δαπάνες.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις