ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Υποστηρικτές της λιτότητας οι Σαμαράς και Βενιζέλος

Δημοσίευση 21 Μαΐου 2012, 17:48 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
ΣΥΡΙΖΑ: Υποστηρικτές της λιτότητας οι Σαμαράς και Βενιζέλος
Facebook Twitter Whatsapp
«Οι πιο φανατικοί και συνεπείς υποστηρικτές της ευρωπαϊκής πολιτικής της λιτότητας, οι ίδιοι που με τα μνημόνια καταστρέφουν την οικονομία και την κοινωνία εμφανίζονται σήμερα υποκριτικά ως υπέρμαχοι της ανάπτυξης», παρατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις δηλώσεις των κ.κ. Βενιζέλου και Σαμαρά μετά από τις συναντήσεις που είχαν με τον Πρωθυπουργό.
«Οι πιο φανατικοί και συνεπείς υποστηρικτές της ευρωπαϊκής πολιτικής της λιτότητας, οι ίδιοι που με τα μνημόνια καταστρέφουν την οικονομία και την κοινωνία εμφανίζονται σήμερα υποκριτικά ως υπέρμαχοι της ανάπτυξης», παρατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις δηλώσεις των κ.κ. Βενιζέλου και Σαμαρά μετά από τις συναντήσεις που είχαν με τον Πρωθυπουργό. «Ανάπτυξη όμως δεν φέρνουν ούτε οι απολύσεις και οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, ούτε το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και η διάλυση του κοινωνικού κράτους», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Η Ευρώπη αποδομείται όσο κυριαρχεί η πολιτική Μέρκελ στην Ευρώπη και Σαμαρά-Βενιζέλου στην Ελλάδα», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: Ναυτεμπορική 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr