ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν θα συμμετέχει σε κανένα ψηφοδέλτιο η Λούκα Κατσέλη

Δημοσίευση 22 Μαΐου 2012, 17:24 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Δεν θα συμμετέχει σε κανένα ψηφοδέλτιο η Λούκα Κατσέλη
Facebook Twitter Whatsapp
H πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας ξεκαθάρισε ότι δεν θα συμμετέχει σε κανένα ψηφοδέλτιο στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Η Λούκα Κατσέλη μιλώντας στην τηλεόραση της ΝΕΤ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους το κόμμα της Κοινωνική Συμφωνία δεν πρόκειται να κατέβει στις εκλογές.
H πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας ξεκαθάρισε ότι δεν θα συμμετέχει σε κανένα ψηφοδέλτιο στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Η Λούκα Κατσέλη μιλώντας στην τηλεόραση της ΝΕΤ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους το κόμμα της Κοινωνική Συμφωνία δεν πρόκειται να κατέβει στις εκλογές. Όπως τόνισε η ίδια «γιατί θέλω ως πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας να βγω να πω στον κόσμο τι κρύβεται πίσω από αυτές τις εκλογές, ποιο είναι το διακύβευμα αυτών των εκλογών και γιατί ο κόσμος πρέπει να μην φοβηθεί και να στηρίξει ακηδεμόνευτες δυνάμεις». 

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το που τοποθετείται το κόμμα της ενόψει των εκλογών, η κ. Κατσέλη ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «η επιλογή στις 17 Ιουνίου είναι μεταξύ δύο πόλων: Από τη μια μεριά οι καθεστωτικές νεοφιλελεύθερες δυνάμεις του κυβερνητισμού, δηλαδή ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και όσοι συσπειρώνονται γύρω τους και από την άλλη οι ασύντακτες κοινωνικές δυνάμεις που είτε αποχωρούν από το ΠΑΣΟΚ, είτε είναι, ήδη, ενταγμένες κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ, ή σε άλλα προοδευτικά κόμματα, δηλαδή τη ΔΗΜΑΡ, τους Οικολόγους Πράσινους κλπ».

Ειδικότερα, είπε ότι «διερευνούμε τη δυνατότητα για εκλογική συνεργασία με τα κόμματα που θέλουν να συνεργαστούν, προεξάρχοντος του ΣΥΡΙΖΑ, στη βάση σύγκλισης πάνω σε συγκεκριμένες προγραμματικές θέσεις, διατηρώντας την αυτονομία του πολιτικού λόγου της Κοινωνικής Συμφωνίας, αλλά και την οργανωτική της αυτοτέλεια».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις