ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάρατζ: Εάν η Ελλάδα μείνει εγκλωβισμένη στην ευρωζώνη θα καταστραφεί! (βίντεο)

Δημοσίευση 22 Μαΐου 2012, 23:50 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Φάρατζ: Εάν η Ελλάδα μείνει εγκλωβισμένη στην ευρωζώνη θα καταστραφεί! (βίντεο)
Facebook Twitter Whatsapp
Στην Ελλάδα αναφέρθηκε ξανά ο βρετανός ευρωσκεπτικιστής ευρωβουλευτής Νάιτζελ Φάρατζ o οποίος έπειτα από ερώτηση του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Παπανικολάου τόνισε ότι η έξοδος από την ευρωζώνη ίσως έδινε μια ελπίδα ανάκαμψης στη χώρα μας.
Στην Ελλάδα αναφέρθηκε ξανά ο βρετανός ευρωσκεπτικιστής ευρωβουλευτής Νάιτζελ Φάρατζ o οποίος έπειτα από ερώτηση του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Παπανικολάου τόνισε ότι η έξοδος από την ευρωζώνη ίσως έδινε μια ελπίδα ανάκαμψης στη χώρα μας. Ο βρετανός ευρωβουλευτής μιλώντας την Τρίτη στο Στρασβούργο, στο Ευρωκοινοβούλιο, τόνισε ότι «όλοι λένε ότι ο ουρανός θα πέσει εάν η Ελλάδα βγει εκτός ευρώ» προσθέτοντας ότι μια ενδεχόμενη έξοδος θα δώσει στην Ελλάδα «έμπνευση» για νέο αναπτυξιακό μοντέλο.

Ο ίδιος αναφέρθηκε μάλιστα στον αυτόχειρα του Συντάγματος Δημήτρη Χριστούλα, τονίζοντας ότι πρέπει να διαλυθεί η ευρωζώνη και «να επανέλθει η ανθρώπινη αξιοπρέπεια».

Ο κ. Παπανικολάου ρώτησε τον κ. Φάρατζ τι θα συμβεί εάν η Ελλάδα επαναφέρει τη δραχμή, εάν θα υποτιμηθεί για παράδειγμα. Ο κ. Φάρατζ του απάντησε πως οι ακριβές εισαγωγές θα αναγκάσουν τους Έλληνες να παράξουν προϊόντα, δίνοντας μια μοναδική ελπίδα ανάκαμψης. «Εάν η Ελλάδα παραμείνει εγκλωβισμένη στην ευρωζώνη, κυριολεκτικά θα καταστραφεί» είπε ο εκρηκτικός ευρωβουλευτής, ο οποίος έχει εκφραστεί επανειλλημένως κατά της Ε.Ε. και των ηγετών της.


Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις