ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαρήγα: Ανάπτυξη και διέξοδος εντός ΕΕ δεν γίνεται

Δημοσίευση 23 Μαΐου 2012, 15:21 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Παπαρήγα: Ανάπτυξη και διέξοδος εντός ΕΕ δεν γίνεται
Facebook Twitter Whatsapp
Μέσα στην ΕΕ δεν μπορεί να υπάρξει φιλολαϊκή ανάπτυξη και διέξοδος από την κρίση υπογράμμισε η Αλέκα Παπαρήγα, η οποία βρέθηκε στην Ελληνική Στατιστική Αρχή.  
Μέσα στην ΕΕ δεν μπορεί να υπάρξει φιλολαϊκή ανάπτυξη και διέξοδος από την κρίση υπογράμμισε η Αλέκα Παπαρήγα, η οποία βρέθηκε στην Ελληνική Στατιστική Αρχή.   Κάλεσε τους εργαζόμενους να σκεφθούν τι θα σημαίνει για τους ίδιους και το λαϊκό εργατικό κίνημα ένα αποδυναμωμένο ΚΚΕ στην επόμενη Βουλή και επισήμανε ότι το πολιτικό σκηνικό θα είναι «κινούμενη άμμος» με συνεχείς μεταγραφές βουλευτών μεταξύ των κομμάτων, με στόχο την ψήφιση των νομοσχεδίων.  

«Επιχειρείται αναμόρφωση του πολιτικού σκηνικού με την διαμόρφωση ενός νέου δίπολου, όπου στον ένα πόλο θα είναι η ΝΔ και η κεντροδεξιά και «ίσως καινούργια πρόσωπα», ενώ ο άλλος πόλος θα είναι μια 'αναστήλωση' της σοσιαλδημοκρατίας με πυρήνα ένα μέρος του ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ».  

Αναφερόμενη στην κρίση στην ευρωζώνη, η κ. Παπαρήγα είπε πως αυτή θα βαθύνει -και αν σημειωθεί ανάκαμψη θα είναι ισχνή, ενώ θα την ακολουθήσει νέο κύμα κρίσης, η οποία θα πλήξει και τις πιο ισχυρές χώρες.   
Την Πέμπτη, η κ. Παπαρήγα θα συναντηθεί στις 15.00 με αντιπροσωπεία της ΟΕΝΓΕ (Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος), στον Περισσό.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις