ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το «μπαλάκι» της αλαζονείας ανταλλάσουν ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευση 23 Μαΐου 2012, 19:26 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Το «μπαλάκι» της αλαζονείας ανταλλάσουν ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ
Facebook Twitter Whatsapp
Αιχμηρή ανακοίνωση κατά του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την αναφορά του στη δήλωση που έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος χθες στο Παρίσι, ότι με τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ συζήτησε στο όνομα του ελληνικού λαού και όχι από μια κομματική οπτική γωνία.
Αιχμηρή ανακοίνωση κατά του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την αναφορά του στη δήλωση που έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος χθες στο Παρίσι, ότι με τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ συζήτησε στο όνομα του ελληνικού λαού και όχι από μια κομματική οπτική γωνία. Στην ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ τονίζει: «Ελπίζουμε ο κ. Τσίπρας να αντιληφθεί γρήγορα τη διαφορά μεταξύ της εσωτερικής πολιτικής αντιδικίας και της ανάγκης στο εξωτερικό η Ελλάδα να εμφανίζεται με μια ενιαία φωνή για την αποτελεσματική υπεράσπιση των συμφερόντων του ελληνικού λαού. Αλαζονικό δεν είναι να μη μεταφέρεις στο εξωτερικό τις εσωτερικές κομματικές αντιδικίες αλλά να νομίζεις ότι, επειδή ανέβηκαν τα ποσοστά του κόμματος σου, μπορείς να μιλάς στο διεθνές κοινό σαν να μιλάς στον σκληρό πυρήνα του κομματικού σου ακροατηρίου».

Το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι αυτό βλάπτει τη χώρα «γιατί θυσιάζει στο βωμό φευγαλέων εντυπώσεων, τον στρατηγικό στόχο της χώρας, να μείνει ασφαλής μέσα στη ζώνη του ευρώ και να ξαναβρεί την οικονομική της αυτοδυναμία χωρίς ύφεση, ανεργία και μειώσεις μισθών και εισοδημάτων».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις