ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σκανδαλίδης «αδειάζει» την Διαμαντοπούλου

Δημοσίευση 23 Μαΐου 2012, 22:13 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ο Σκανδαλίδης «αδειάζει» την Διαμαντοπούλου
Facebook Twitter Whatsapp
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, Κώστας Σκανδαλίδης, με ανακοίνωσή του αδειάζει... μεγαλοπρεπώς την Άννα Διαμαντοπούλου κάνοντας λόγο για «αδιανόητη και παράλογη σπέκουλα», σχετικά με φημολογίες για επανακαταμέτρηση των σταυρών προτίμησης στην Α΄ Αθήνας, περιφέρεια στην οποία είναι ο μόνος υποψήφιος από το ψηφοδέλτιο του κόμματός του που εξελέγη στις εκλογές τις 6ης Μαΐου.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, Κώστας Σκανδαλίδης, με ανακοίνωσή του αδειάζει... μεγαλοπρεπώς την Άννα Διαμαντοπούλου κάνοντας λόγο για «αδιανόητη και παράλογη σπέκουλα», σχετικά με φημολογίες για επανακαταμέτρηση των σταυρών προτίμησης στην Α΄ Αθήνας, περιφέρεια στην οποία είναι ο μόνος υποψήφιος από το ψηφοδέλτιο του κόμματός του που εξελέγη στις εκλογές τις 6ης Μαΐου. Ο κ. Σκανδαλίδης τόνισε σε ανακοίνωσή του ότι «ο λαός της Αθήνας για τέταρτη συνεχόμενη φορά με εξέλεξε πρώτο βουλευτή. Εδώ και μερικές μέρες επιχειρείται μια αδιανόητη και παράλογη σπέκουλα για δήθεν λάθη, για εκπρόθεσμες επανακαταμετρήσεις από τρίτους, για “ηθικούς νικητές” και άλλα γλαφυρά».

«Δεν συνηθίζω ούτε να κρύβομαι, ούτε να εκπροσωπούμαι από τρίτους, ούτε να λειτουργώ με διαρροές. Παρακαλώ να σταματήσει πάραυτα η σπέκουλα γιατί κάνει ανυπολόγιστη ζημιά στην παράταξη τη στιγμή που ενωμένη πρέπει να δώσει τη μάχη της Αθήνας για να αυξήσει τα ποσοστά και τις έδρες της», καταλήγει ο πρώην υπουργός.

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Διαμαντοπούλου δεν εξελέγη στην ίδια περιφέρεια.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις