ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλέκα Παπαρήγα: Με νέους όρους σφαγής η επαναδιαπραγμάτευση

Δημοσίευση 24 Μαΐου 2012, 11:04 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αλέκα Παπαρήγα: Με νέους όρους σφαγής η επαναδιαπραγμάτευση
Facebook Twitter Whatsapp
«Αποκαλύφθηκε η αυταπάτη που καλλιεργούν όλα τα κόμματα για το νέο αέρα που πνέει και μπορεί να οδηγήσει σε μια ευνοϊκή για το λαό επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου», δήλωσε η γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της άτυπης συνόδου κορυφής της ΕΕ.
«Αποκαλύφθηκε η αυταπάτη που καλλιεργούν όλα τα κόμματα για το νέο αέρα που πνέει και μπορεί να οδηγήσει σε μια ευνοϊκή για το λαό επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου», δήλωσε η γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της άτυπης συνόδου κορυφής της ΕΕ. Η κ. Παπαρήγα σημείωσε πως όλοι οι ηγέτες «υπογράμμισαν ότι ο προκαταβολικός όρος είναι να τηρηθούν οι δεσμεύσεις», ενώ προέβλεψε ότι αν γίνει η επαναδιαπραγμάτευση «θα είναι με νέους όρους σφαγής».

Υποστήριξε παράλληλα ότι η διαπάλη μεταξύ Ολάντ και Μέρκελ δεν αφορά τους λαούς αλλά τα κεφάλαια. Τόνισε μάλιστα ότι «απέναντι στον ελληνικό λαό είχαν κοινή γλώσσα».

Η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ κάλεσε το λαό «να κάνει σημαία του την απειθαρχία και την ανυπακοή στις δεσμεύσεις της ΕΕ» και να τις μεταφράσει σε στόχους και αιτήματα, π.χ. πάλη για συλλογικές συμβάσεις που δεν έχουν μείωση.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr