ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συζητήσεις Κοινωνικής Συμφωνίας- Οικολόγων Πρασίνων

Δημοσίευση 24 Μαΐου 2012, 20:54 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Συζητήσεις Κοινωνικής Συμφωνίας- Οικολόγων Πρασίνων
Facebook Twitter Whatsapp
Αντιπροσωπείες των Οικολόγων Πράσινων και της Κοινωνικής Συμφωνίας, συναντήθηκαν σήμερα έπειτα από πρόταση της Λούκα Κατσέλη στα γραφεία των Οικολόγων.
Αντιπροσωπείες των Οικολόγων Πράσινων και της Κοινωνικής Συμφωνίας, συναντήθηκαν σήμερα έπειτα από πρόταση της Λούκα Κατσέλη στα γραφεία των Οικολόγων. «Οι πολιτικοί σχηματισμοί πρέπει να συζητούν μεταξύ τους» δήλωσε η επικεφαλής της εκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων, Ιωάννα Κοντούλη μετά την συνάντηση στην Πλατεία Κουμουνδούρου.

Η ίδια τόνισε ότι «στο πρόσφατο συνέδριό μας αποφασίσαμε την αυτόνομη κάθοδο στις επικείμενες εκλογές. Μέχρι και την τελευταία μέρα των εκλογών, θα τονίζουμε ότι διεκδικούμε να ανακτήσουμε αυτό το 0,07% που οριακά μας άφησε εκτός βουλής. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι δεν επιδιώκουν έναν ευρύ διάλογο μ’ εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις που θέλουν τον απεγκλωβισμό της χώρας από την μέγγενη που επέβαλαν οι πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων. Στο πλαίσιο αυτό, την επόμενη Πέμπτη, θα καλέσουμε όλες τις δυνάμεις που έχουμε μιλήσει προς αυτή την κατεύθυνση, να συζητήσουμε δημόσια τις προτάσεις μας. Την επομένη μέρα των επαναληπτικών εκλογών, δεν πρέπει να επαναληφθεί το ίδιο σενάριο που είδαμε στις προηγούμενες. Και σ’ αυτό το πλαίσιο, οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν θέσεις, προτάσεις και ρόλο».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις