ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΜΑΡ: Τα παιδιά της Αθήνας δεν επαιτούν ελεημοσύνη από το ΔΝΤ

Δημοσίευση 27 Μαΐου 2012, 20:23 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
ΔΗΜΑΡ: Τα παιδιά της Αθήνας δεν επαιτούν ελεημοσύνη από το ΔΝΤ
Facebook Twitter Whatsapp
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ για τους Έλληνες, η Δημοκρατική Αριστερά καλεί την επικεφαλής του ΔΝΤ να αναλογιστεί τι θα σημάνει η κατάρρευση της Ελλάδας για το σύνολο της κοινωνίας αλλά και για το διεθνές τραπεζικό σύστημα, το ΔΝΤ και ίσως και την ίδια ως επικεφαλής του Ταμείου.  
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ για τους Έλληνες, η Δημοκρατική Αριστερά καλεί την επικεφαλής του ΔΝΤ να αναλογιστεί τι θα σημάνει η κατάρρευση της Ελλάδας για το σύνολο της κοινωνίας αλλά και για το διεθνές τραπεζικό σύστημα, το ΔΝΤ και ίσως και την ίδια ως επικεφαλής του Ταμείου.   «Η κυρία Λαγκάρντ οφείλει να γνωρίζει ότι ούτε τα παιδιά της Αθήνας, ούτε τα παιδιά του Νίγηρα επαιτούν ελεημοσύνη από το ΔΝΤ. Οφείλει, επίσης, να γνωρίζει ότι η θεσμική της θέση δεν της επιτρέπει τέτοιου είδους σχολιασμούς», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ.  

Για τη διακαναλική συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ υπογράμμισε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος από τη μια καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ του λαϊκισμού και από την άλλη δεν ξεχνά τη λογική του πελατειακού κράτους που μας οδήγησε ως εδώ. Κατηγόρησε ακόμα τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι δεν λέει τίποτα για τις δικές του ευθύνες και για την κρίση στη χώρα.  

Ακόμη σχολίασε τις διαφορετικές και αντικρουόμενες γραμμές μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ ενώ κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά ότι κρύβεται πίσω από τη «Βαβέλ του ΣΥΡΙΖΑ» για να μην αποκαλύψει τη δική του κρυφή ατζέντα για τις 18 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις