ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Καρατζαφέρης, για να συνεργαστεί, ζήτησε από τον Σαμαρά τον… ουρανό με τα άστρα

Δημοσίευση 28 Μαΐου 2012, 05:29 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ο Καρατζαφέρης, για να συνεργαστεί, ζήτησε από τον Σαμαρά τον… ουρανό με τα άστρα
Facebook Twitter Whatsapp
Ότι ο Καρατζαφέρης συναντήθηκε με τον Σαμαρά με αντικείμενο την κοινή κάθοδο στις εκλογές, είναι γνωστό, καθώς το έχει πει και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
Ότι ο Καρατζαφέρης συναντήθηκε με τον Σαμαρά με αντικείμενο την κοινή κάθοδο στις εκλογές, είναι γνωστό, καθώς το έχει πει και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. Ουδείς γνωρίζει όμως γιατί δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Για τον λόγο αυτό, έχουν ιδιαίτερη σημασία οι απαιτήσεις του Γ. Καρατζαφέρη, οι οποίες έκαναν τον γύρο κάποιων πολιτικών και δημοσιογραφικών γραφείων για να επιβεβαιωθούν από στελέχη της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γ. Καρατζαφέρης ζήτησε 18- 20 βουλευτές και το 25% της κρατικής επιδότησης που δικαιούνται η ΝΔ! Ουσιαστικά, ζήτησε ένα κόμμα μέσα στο κόμμα, με κοινοβουλευτική ομάδα και ταμείο!

Οι απαιτήσεις, ουσιαστικά ήταν απαγορευτικές και δημιούργησαν στη ΝΔ την πεποίθηση ότι ο Γ. Καρατζαφέρης δεν ήθελε να συνεργαστεί και έθετε εξωπραγματικούς όρους για να τορπιλίσει τις συζητήσεις.
Η συνέχεια, είναι γνωστή. Ο ΛΑΟΣ έμεινε σε τροχιά αυτόνομης καθόδου, αλλά το στελεχικό του δυναμικό μετακομίζει καθημερινά στη ΝΔ, αφήνοντας τον Γ. Καρατζαφέρη να ζει μια ανείπωτη μοναξιά, να φαντασιώνεται και να καταγγέλλει σενάρια συνομωσίας…

Πάνος Ρασσιάς  

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις