ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με Καραμανλή στις Σέρρες και Αντώνη Σαμαρά στην Αττική οι λίστες της ΝΔ

Δημοσίευση 29 Μαΐου 2012, 10:28 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Με Καραμανλή στις Σέρρες και Αντώνη Σαμαρά στην Αττική οι λίστες της ΝΔ
Facebook Twitter Whatsapp
Η συμμετοχή του Κώστα Καραμανλή, γιου του Αχιλλέα, στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις Σέρρες στην τελευταία τιμητική θέση είναι, η μεγαλύτερη έκπληξη στις λίστες του κόμματος, που κατατέθηκαν χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα στον Άρειο Πάγο και ανακοινώθηκαν από τη ΝΔ.
Η συμμετοχή του Κώστα Καραμανλή, γιου του Αχιλλέα, στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις Σέρρες στην τελευταία τιμητική θέση είναι, η μεγαλύτερη έκπληξη στις λίστες του κόμματος, που κατατέθηκαν χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα στον Άρειο Πάγο και ανακοινώθηκαν από τη ΝΔ. Με 43 νέους υποψήφιους, σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαΐου, εκ των οποίων 14 προέρχονται από την ΔΗΣΥ, 3 από τον ΛΑΟΣ, 5 από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και ένας από τη Δράση, δόθηκαν στη δημοσιότητα οι λίστες με τους υποψηφίους.

Ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε εκτός της Μεσσηνίας, την Αττική αντί της Μαγνησίας, όπου τοποθετήθηκαν και υποψήφιοι προερχόμενοι από το ΛΑΟΣ

Στην Κεφαλονιά, όπου η έδρα χάθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, το ψηφοδέλτιο της ΝΔ αλλάζει ριζικά. Επικεφαλής είναι και πάλι ο Πέτρος Αλιβιζάτος.

Στο Ηράκλειο είναι ο Λευτέρης Αυγενάκης πίσω από τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, καθώς στα Χανιά επικεφαλής του ψηφοδελτίου είναι ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Δ΄Κυνηγετικής Ομοσπονδίας, υποψήφιος με τη ΝΔ στη Β΄ Αθηνών θα είναι και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Νικόλαος Σταθόπουλος.

Ξεκάθαρα –από την πρώτη στιγμή- είναι τα δεδομένα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας (το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί), του οποίου θα ηγηθεί η Ντόρα Μπακογιάννη, με τη σειρά των υπολοίπων υποψηφίων να μη διαφοροποιείται και τον κ. Αθανασίου να ακολουθεί στη δεύτερη θέση, τον κ. Λαζαρίδη στην τρίτη και τον κ. Μιχελάκη στην τέταρτη.

Αναλυτικά τα ψηφοδέλτια, ΕΔΩ.


Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις