ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για νέες «εξηγήσεις» θα κληθεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Δημοσίευση 29 Μαΐου 2012, 20:47 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Για νέες «εξηγήσεις» θα κληθεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος
Facebook Twitter Whatsapp
Τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από την αξιολόγηση των χιλιάδων σελίδων του κατασχεθέντος αρχείου του Άκη Τσοχατζόπουλου, φαίνεται πως θα οδηγήσουν σε κλήση του πρώην υπουργού σε συμπληρωματική απολογία, πιθανότατα τον Ιούλιο.
Τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από την αξιολόγηση των χιλιάδων σελίδων του κατασχεθέντος αρχείου του Άκη Τσοχατζόπουλου, φαίνεται πως θα οδηγήσουν σε κλήση του πρώην υπουργού σε συμπληρωματική απολογία, πιθανότατα τον Ιούλιο. Οι ανακριτές προσεκτικά τα κατασχεθέντα έγγραφα του πρώην υπουργού. Την ίδια στιγμή, εκκρεμούν οι απαντήσεις στα αιτήματα δικαστικών συνδρομών που έχουν υποβάλλει προς το εξωτερικό.

Στα έγγραφα που μελετούν οι ανακριτές υπάρχουν επίσης σημειώσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου που καταδεικνύουν το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειχνε για τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τα εξοπλιστικά: «Εισροή χρημάτων -σημειώνει ο πρώην υπουργός- από την εταιρεία Morellia Trading SA σε λογαριασμούς της Torcaso Investment LTD στην Τράπεζα Κύπρου στη Λευκωσία και στην Ελλάδα το ίδιο κρίσιμο διάστημα!» ενώ σε άλλο σημείο των σημειώσεων γράφει «πληρωμές της Ferrostall για δωροδοκία!!».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις