ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Καρατζαφέρη- Φάρατζ στις Βρυξέλλες

Δημοσίευση 29 Μαΐου 2012, 21:53 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Συνάντηση Καρατζαφέρη- Φάρατζ στις Βρυξέλλες
Facebook Twitter Whatsapp
Συνάντηση στο Ευρωκοινοβούλιο με τον πρόεδρο του EFD, ευρωσκεπτικιστή, Νάιτζελ Φάρατζ, που παρέθεσε γεύμα προς τιμή του, είχε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, στις Βρυξέλλες.
Συνάντηση στο Ευρωκοινοβούλιο με τον πρόεδρο του EFD, ευρωσκεπτικιστή, Νάιτζελ Φάρατζ, που παρέθεσε γεύμα προς τιμή του, είχε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, στις Βρυξέλλες. Κύριο αντικείμενο της συζήτησης που είχαν οι δύο άνδρες ήταν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα εξαιτίας της παρατεινόμενης οικονομικής κρίσης, καθώς και η γενικότερη κατάσταση που δημιουργεί η κρίση χρέους στην Ευρώπη και την Ελλάδα.

Στο γεύμα παρακάθησε ο Γεν. Διευθυντής της ομάδας Εμμανουέλ Μπορντέζ και οι ευρωβουλευτές του ΛΑΟΣ, Ν. Τζαβέλα και Ν. Σαλαβράκος.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΛΑΟΣ, ο κ. Καρατζαφέρης, ευχαρίστησε τον κ. Φάρατζ για την συνδρομή του στην αντιμετώπιση της κρίσης και χαρακτήρισε ιδιαιτέρως εποικοδομητικές τις απόψεις του επικεφαλής της ευρω-ομάδας. Επίσης ανακοινώθηκε ότι ο κ. Φάρατζ θα συμμετάσχει ως κεντρικός ομιλητής σε ειδική ημερίδα που θα οργανώσει ο ΛΑ.Ο.Σ. τον Σεπτέμβριο, με γενικό θέμα «Το μέλλον της Ευρώπης και της Ελλάδος».

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr