ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολάντ: Η Ελλάδα δεν μπορεί να συγκριθεί με την Αφρική!

Δημοσίευση 29 Μαΐου 2012, 22:51 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ολάντ: Η Ελλάδα δεν μπορεί να συγκριθεί με την Αφρική!
Facebook Twitter Whatsapp

«Οι Έλληνες έχουν δώσει πολλά την τελευταία περίοδο » τόνισε ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ στον Guardian.

«Οι Έλληνες έχουν δώσει πολλά την τελευταία περίοδο » τόνισε ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ στον Guardian. Σε συνέντευξη του στο κρατικό κανάλι France 2, ο κ. Ολάντ τόνισε ότι οι Έλληνες «με τη μείωση της αγοραστικής τους δύναμης, ή παραιτούμενοι από δικαιώματά τους».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «είναι γεγονός ότι υπάρχουν Έλληνες πολύ πλούσιοι που φοροδιαφεύγουν και αυτό δεν θα πρέπει να είναι αποδεκτό. Θεωρώ όμως ότι δεν είναι ο σωστός τρόπος το να πούμε στους Έλληνες κοιτάξτε την κατάστασή σας συγκριτικά με τους Αφρικανούς που ζουν χειρότερα από εσάς. Όχι. Χρειάζεται σεβασμός και εγώ τάσσομαι υπέρ του σεβασμού».

«Οι Έλληνες θα πρέπει να τοποθετηθούν ενώπιον των υποχρεώσεών τους. Προσοχή, αυτό που θα επιλέξετε την 17 Ιουνίου θα έχει συνέπειες για εσάς και για εμάς, όμως σας σεβόμαστε και είναι προφανώς μια αλλαγή σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο», κατέληξε ο Γάλλος πρόεδρος.
 

Σχετικό θέμα: Δυσφορία από τον Λευκό Οίκο για τη Λαγκάρντ που τα... άκουσε χοντρά και στο ΔΝΤ!

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις