ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσακαλώτος: Δεν παίρνουμε στα σοβαρά τον σεβασμό του Σόιμπλε

Δημοσίευση 18 Ιουλίου 2013, 18:30 / Ανανεώθηκε 18 Ιουλίου 2013, 18:30
Τσακαλώτος: Δεν παίρνουμε στα σοβαρά τον σεβασμό του Σόιμπλε
Facebook Twitter Whatsapp

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος σχετικά με την ομιλία του κ. Σόιμπλε. 

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος σχετικά με την ομιλία του κ. Σόιμπλε

«Ο κ. Σόιμπλε ήρθε να συναντήσει τους ομοϊδεάτες του για να συζητήσουν – σαν μια χαρούμενη οικογένεια - θέματα της αρμοδιότητάς τους. Επί της ουσίας, αυτό που τους ενδιαφέρει είναι πώς θα πλασάρουν τη συνέχιση της εφαρμογής του Μνημονίου στον ελληνικό λαό, πώς θα συνεχίσουν δηλαδή να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των εγχώριων και ευρωπαϊκών ελίτ» ανέφερε.

Μάλιστα ο ίδιος τόνισε ότι «δεν παίρνουμε στα σοβαρά τον “σεβασμό“ του κ. Σόιμπλε για τις προσπάθειές “μας“. Αλλά όπως ο ίδιος, έχουμε και εμείς “εντυπωσιαστεί τα μάλα“ από την προσήλωση των κυρίαρχων δυνάμεων στην Ελλάδα για την κατάργηση του κοινωνικού κράτους, τη μείωση των μισθών και των δικαιωμάτων των εργαζόμενων, τη συρρίκνωση της δημοκρατίας και για όλα αυτά που βιώνει ο ελληνικός λαός».

«Απ’ ό,τι φαίνεται, για το κούρεμα του χρέους οι υποδειγματικοί κρατούμενοι της ελληνικής κυβέρνησης θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον μέχρι το 2014 για τις νέες σκέψεις του κ. Σόιμπλε σε σχέση με την ελάφρυνση της ποινής τους» κατέληξε ο κ. Τσακαλώτος.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις