ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπουργείο Οικονομικών: Σχέδιο κατασυκοφάντησης του κ. Στουρνάρα

Δημοσίευση 18 Ιουλίου 2013, 20:31 / Ανανεώθηκε 18 Ιουλίου 2013, 20:31
Υπουργείο Οικονομικών: Σχέδιο κατασυκοφάντησης του κ. Στουρνάρα
Facebook Twitter Whatsapp

Για σχέδιο κατασυκοφάντησης του Γιάννης Στουρνάρα κάνει λόγο το υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωση που εξέδωσε. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για σχέδιο κατασυκοφάντησης του Γιάννης Στουρνάρα κάνει λόγο το υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωση που εξέδωσε. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών:

«Μήνες τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη από διάφορα συμφέροντα ένα άθλιο σχέδιο κατασυκοφάντησης του Υπουργού Οικονομικών, κ. Γιάννη Στουρνάρα, με αφορμή την επαγγελματική δραστηριότητα της συζύγου του. Δυστυχώς αυτό υιοθετήθηκε σήμερα από την κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Προς ενημέρωση λοιπόν κάθε ενδιαφερόμενου :

· Η επαγγελματική δραστηριότητα της συζύγου του Υπουργού Οικονομικών ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν την υπουργοποίηση του κ. Στουρνάρα και αφορά τον ιδιωτικό τομέα της χώρας.

· Οι συγκεκριμένες καταγγελίες αφορούν διεθνή διαγωνισμό του ΕΟΦ στον οποίο πήρε μέρος και η εταιρία της συζύγου του Υπουργού Οικονομικών, διαγωνισμός όμως που προκηρύχθηκε πολλούς μήνες πριν γίνει Υπουργός ο κ. Στουρνάρας.

· Οι αναφορές σε παράνομη συμμετοχή στο διαγωνισμό εξαιτίας καταδικαστικής απόφασης για χρέη στο Δημόσιο είναι παντελώς ψευδείς και συκοφαντικές. Η μοναδική αλήθεια είναι ότι η υπόθεση αφορά τη ΜΗ έγκαιρη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών το 1979 από εταιρεία του πατέρα της στην οποία ήταν μέτοχος η ίδια, υπόθεση που εκδικάστηκε το 1984.

Οι καθοδηγητές αυτών των δημοσιευμάτων το γνωρίζουν αυτό όπως και το ότι ο βίος του κ. Στουρνάρα και της οικογένειάς του είναι διαυγής και κρυστάλλινος. Θα περιμέναμε όμως από αντιπροσώπους του ελληνικού Κοινοβουλίου να μην παίρνουν μέρος στο άθλιο αυτό παιχνίδι, το οποίο εξυπηρετεί μόνο δόλιους σκοπούς».

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr